!!! UWAGA !!!DROGI KLIENCIE WAGA ODŻYWKI MOŻE SIĘ RÓŻNIĆ W ZALEŻNOŚCI OD WYBRANEGO SMAKU.Chocolate - 2088g, Chery Vanilla - 1960g, Fruit Punch - 1816g, Blue Raspberry - 1816g, Vanilla Carmel - 1904gDrogi kliencie, wyżej wymienione smaki podajemy tylko poglądowo, nie odznacza to, że wszystkie te smaki są dostępne.
W sprawie dostępności danego smaku skontaktuj się z naszą obsługą klienta.
Przypakuj za pomocą CARNIVOR – Pierwszego na świecie izolatu białka wołowego!Nie od dziś wiadomo, że kulturyści i atleci pochłaniają olbrzymie ilości wołowiny, aby zwiększyć siłę i masę mięśni. Siła wołowiny w tym procesie po prostu nie może być kwestionowana. Każdy zapytany kulturysta odpowie, że poczynił największe przyrosty masy i siły gdy jadł wołowinę. Teraz, dzięki zaawansowanej technice MuscleMeds stworzył jedyny na świecie, zaprojektowany przy pomocy bioinżynierii izolat białka wołowego – najbardziej pożądaną proteinę jaką kiedykolwiek stworzono. CARNIVOR jest jedyny w swoim rodzaju.
Pierwszy na świecie izolat białek wołowych CARNIVOR jest bardziej skoncentrowany niż białko serwatkowe.
CARNIVOR wykorzystuje najnowsze techniki ekstrakcji, hydrolizy i izolowania, dzięki czemu zaprojektowania techniką bioinżynierii izolat białek wołowych dostarcza mięśniom budującej mocy białek czerwonego mięsa z wyższym poziomem aminokwasów niż jakakolwiek proteina wykorzystująca: serwatkę, soję, mleko czy jajka. CARNIVOR jest nawet 350% bardziej skoncentrowany pod względem budujących mięśnie protein niż stek i nie posiada ani grama tłuszczu czy cholesterolu!
Anaboliczna Technologia Retencji Azotu (ANRT) powtórnie wykorzystuje aminokwasy i minimalizuje wydzielanie się amoniakuANRT jest największym przełomem w suplementach budujących mięśnie. Podczas gdy proteiny są niezwykle ważne w procesie wzrostu mięśni, mogą paradoksalnie okazać się czynnikiem hamującym przyrosty poprzez prosty mechanizm: więcej protein oznacza większą produkcję amoniaku który hamuje rozwój masy, jeśli nie jest odpowiednio neutralizowany. ANRT jest zaawansowaną technologią stworzoną do neutralizowania amoniaku i ponownego wykorzystania aminokwasów w anabolicznych ścieżkach tworzących mięśnie poprzez zwiększoną retencję azotu. Składniki ANRT to: GKG (alfa-ketoglutaran glutaminy), OKG (alfa-ketoglutaran ornityny), AKG (alfa-ketoglutaran) oraz KIC (alfa-ketoizokapronian).
20 razy więcej kreatyny niż w stekuJedną z korzyści jakie przynosi wołowina jest wysoka zawartość kreatyny. Wołowina jest jednym z najlepszych naturalnych źródeł kreatyny. Aby wznieść aktywację anabolizmu i wypełnienie komórek mięśniowych na wyższy poziom, każda porcja CARNIVOR dostarcza 20 razy więcej kreatyny niż stek, aby wypełnić twoje mięśnie eksplozją siły i wzrostu.
Dodatek BCAA dla zwiększenia anabolizmu i redukcji katabolizmuAby jeszcze bardziej podnieść anaboliczną moc budowania mięśni, CARNIVOR zawiera ekstra dawkę BCAA (aminokwasów rozgałęzionych) dodaną do izolatu białek wołowych, która pozytywnie wpłynie na bilans azotowy nasilając syntezę protein, redukując katabolizm i zmniejszając zmęczenie potreningowe.
Historia pokazała, że siłacze od dawien dawna potrzebowali wołowiny jako budulca. Antyczni wojownicy, greccy atleci, sportowcy tacy jak Sandow lub nawet rzymscy gladiatorzy pochłaniali kilogramy wołowiny dziennie dla zwiększenia siły, masy mięśni oraz dla zwiększenia swoich możliwości bitewnych. Teraz, w dobie zaawansowanej techniki wykorzystanie CARNIVOR stanie się nową tradycją!
Porcja 1 miarka (33 g) |
w porcji |
% RDZ |
Kalorie |
116 kcal |
- |
Kalorie pochodzące z tłuszczu |
0 g |
- |
Tłuszcz całkowity |
0 g |
- |
Tłuszcze nasycone |
0 g |
- |
Tłuszcze trans |
0 g |
- |
Cholesterol |
0 mg |
- |
Węglowodany całkowite |
6 g |
3*% |
Błonnik |
0 g |
- |
Cukry |
0 g |
- |
Białko |
23 g |
46% |
Witamina A |
2547 IU |
51% |
Witamina C |
25 mg |
41% |
Tiamina |
0,1 mg |
6% |
Ryboflawina |
0,2 mg |
11% |
Niacyna |
82 mg |
41% |
Witamina B6 |
6,5 mg |
325% |
Magnez |
2 mg |
<1% |
Sód |
44 mg |
2% |
Potas |
6 mg |
<1% |
Zmieszaj 1–2 miarki (zawierającą 23–46 g protein) z 250–500 ml zimnej wody. Pij 1–3 razy dziennie lub kiedy tylko potrzebujesz zwiększonej ilości białek. Proteina może się spienić po zmieszaniu.