Naturalna mieszanka wyłącznie z ekologicznych orzechów.
Nie zawiera sztucznych konserwantów, emulgatorów i barwników.
W temperaturze pokojowej nabiera delikatnej kremowej konsystencji, która doskonale komponuje się ze świeżym pieczywem.
Może być stosowany zamiast tradycyjnego masła czy margaryny.
Polecamy również do sosów, dressingów, sałatek, wypieków, deserów, musli czy jogurtu.
PRODUKT WEGAŃSKI.
ROZWARSTWIENIE MUSU JEST ZJAWISKIEM NATURALNYM.
Masa netto: 250 g
Składniki: ekologiczne migdały* (100%)
Jednostka certyfikująca: DE-006
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE
Informacja alergiczna: Produkt zawiera alergen: migdały. Produkt może zawierać śladowe ilości alergenów: orzeszków ziemnych, sezamu oraz innych orzechów.
Produkt należy przechowywać w temperaturze pookjowej. Po każdym otwarciu dokładnie wymieszać, aby osiągnąć właściwą konsystencję.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 2663 kJ/ 645 kcal
Tłuszcz: 56 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 4,3 g
Węglowodany: 5,5 g
- w tym cukry: 1,4 g
Błonnik: 14 g
Białko: 23 g
Sól: < 0,1 g