| Moc |
860 W |
| Napięcie |
220-240 V, 50 Hz
|
| Pojemność misy |
5 L |
| Powłoka misy |
antyadhezyjna (zapobiegająca przypalaniu potraw)DAIKIN®(Japonia) |
| Wyświetlacz |
LCD, monochromatyczny |
| Ogrzewanie 3D (ogrzewanie z każdej strony) |
TAK |
| Technologia przygotowywania potraw |
obróbka cieplna bez ciśnienia |
| Regulacja temperatury przygotowywania potraw ("MULTI-COOK") |
od 40° do 160 °С (stopień zmian: 20°С)
|
| Regulacja czasu przygotowywania potrawy |
TAK |
| Zdejmowany zawór wypuszczania pary |
TAK |
| Zdejmowana wewnętrzna pokrywa |
TAK |
| Kolor |
biały + metalik
|
Wymiary opakowania (długość - szerokość - wysokość)
|
43 х 33 х 28,5 cm
|
Waga (w opakowaniu)
|
5,765 kg
|
| Ilość programów |
34 programy (16 automatycznych, 18 z ustawieniami konfigurowanymi ręcznie) |
| Programy automatyczne: |
- MULTI-COOK (WARZYWA) |
| - MULTI-COOK (MIĘSO) |
| - MULTI-COOK (RYBA) |
| - STEAM-VEGETABLES (WARZYWA NA PARZE) |
| - STEAM-MEAT (MIĘSO NA PARZE) |
| - STEAM-FISH (RYBY NA PARZE) |
| - FRY-VEGETABLE (SMAŻENIE WARZYW) |
| - FRY-MEAT (SMAŻENIE MIĘSA) |
| - FRY-FISH (SMAŻENIE RYB) |
| - STEW (DUSZENIE) |
| - COOK (ZWYKŁE GOTOWANIE) |
| - QUICK COOK (GOTOWANIE EKSPRESOWE) |
| - PASTA (MAKARON) |
| - OATMEAL (GOTOWANIE KASZY NA MLEKU) |
| - SOUP (ZUPA) |
| - CAKE (WYPIEKI) |
| Funkcja podtrzymywania temperatury gotowych potraw (podgrzewanie automatyczne) |
TAK, do 24 godzin |
| Funkcja odgrzewania potraw |
TAK, do 24 godzin |
| Możliwość wyboru temperatury przygotowywania potrawy |
TAK |
| Funkcja opóźnionego startu |
TAK, do 24 godzin; 2 minutniki |
| W zestawie: |
- multicooker z umieszczoną wewnątrz misą |
| - naczynie do przygotowywania potraw na parze |
| - koszyk z rączką do smażenia na głębokim oleju |
| - szklanka z podziałką |
| - chochla |
| - łyżka płaska |
| - uchwyt na chochlę / łyżkę |
| - szczypce do zdejmowania misy |
| - kabel zasilający |
| - instrukcja obsługi |
| - książka serwisowa |
| - książka kucharska "100 przepisów" |
| Możliwości dodatkowe: |
| - pieczenie chleba |
| - przygotowanie jogurtu |
| - przygotowanie fondue |
| - smażenie na głębokim oleju |
| - wyrastanie ciasta |
| - pasteryzacja produktów ciekłych |
| - sterylizacja naczyń |
| - podgrzewanie posiłków dla dzieci |
| - przygotowanie produktów do konserwacji |
| Gwarancja |
24 miesiące |