Multicooker Redmond RMC-M 20.
Multicooker REDMOND RMC-M20 pozwala zaoszczędzić powierzchnię, czas i pieniądze.
Jedno kompaktowe urządzenie zamieni cały zestaw urządzeń kuchennych od parowaru do płyty kuchennej.
Dzięki modelowiRMC-M20 zakup dodatkowych urządzeń, część z których używana jest zazwyczaj okazjonalnie, przestanie być konieczny. Wzbogacone możliwości programów automatycznych: sprawiają, że dzięki temu cudownemu urządzeniu, można przygotować domowy jogurt lub włożyć ciasto drożdżowe do wyrastania.
Funkcja opóźnionego startu czyni korzystanie z multicookera jeszcze wygodniejszym.
Przygotowanie zdrowego i pełnowartościowego śniadania, obiadu lub kolacji staje się proste, jak nigdy dotąd. "Dyżury" w kuchni to przeszłość!.
10 PROGRAMÓW AUTOMATYCZNYCH.
Multioocoker REDMOND RMC-M20 oferuje 10 automatycznych programów przygotowywania potraw.
Dla wygody użytkowania urządzenia każdy program oferuje określony sposób obróbki żywności i przeznaczony jest dla konkretnego produktu.
FUNKCJA ODGRZEWANIA POTRAW
PODTRZYMYWANIE TEMPERATURY GOTOWYCH POTRAW (PODGRZEWANIE AUTOMATYCZNE)
OPÓŹNIENIE STARTU PROGRAMU
KSIĄŻKA KUCHARSKA "100 PRZEPISÓW"
-
-
Program „DUSZENIE / GALARETA”
Przeznaczony do duszenia mięsa, drobiu, owoców morza, a także do przygotowywania galarety i dań w galarecie.
-
Program „KASZA GRYCZANA”
Przeznaczony do przygotowywania gryki, zarówno, jako kaszy i garnirunku.
-
Program „KASZA NA MLEKU / DESERY”
Przeznaczony do przygotowywania kaszek mlecznych, a także konfitur dżemów i rozmaitych deserów.
-
Program „PARA / GOTOWANIE”
Przeznaczony do przygotowywania potraw dietetycznych i potraw dla dzieci z gotowanego mięsa, drobiu i ryb. Dzięki programowi przygotujemy także kotlety oraz dodatki do dań. Program jest optymalny dla osób przestrzegających zasad racjonalnego żywienia i unikających dodatków do żywności.
-
Program „PILAW”
Przeznaczony jest do przygotowywania pilawu z mięsa, kurczaka, ryb i owoców morza.
-
Program „RYŻ / KASZE”
Przeznaczony jest do przygotowywania sypkich dodatków z kasz i ryżu.
-
Program „SMAŻENIE”
Pomoże przygotować ulubione potrawy o równie wspaniałym smaku - steki, befsztyki, kotlety schabowe, smażoną rybę lub smażone mięso, bez pryskania tłuszczu i przypieczonych naczyń.
-
Program „ZUPA / STRĄCZKOWE”
Przeznaczony jest do gotowania pierwszych dań, kompotów, soczewicy, fasoli, grochu i innych roślin strączkowych, a także przygotowywania marynat.
-
Program „WYPIEKANIE / CHLEB”
Zalecany do pieczenia keksów, biszkoptów, rozmaitych, zapiekanek twarogowych i warzywnych, omletów, ciast z farszem słodkim lub słonym i tortów, a także do pieczenia rozmaitych rodzajów chleba.
-
Program „JOGURT / CIASTO”
Przeznaczony jest do przygotowywania domowego jogurtu, a także do wyrastania ciasta.
<
Dana funkcja umożliwia odgrzanie gotowego posiłku, nawet zaraz po wyjęciu z lodówki.
Multicooker REDMOND RMC-M20 wyposażony został w funkcję podtrzymywania temperatury gotowej potrawy (podgrzewanie automatyczne), co pozwala zachować gorący posiłek, np. obiad lub kolację, przez wiele godzin. Funkcję należy stosować rozsądnie, gdyż zbyt długie podgrzewanie posiłku może spowodować, iż potrawa będzie zbyt sucha.
Funkcja opóźnionego startu pozwala na uruchomienie procesu przygotowywania potrawy z opóźnieniem do 24 godzin. Wystarczy ustawić czas na minutniku i potrawa zawsze będzie gotowa na czas. Przydatność funkcji jest nie do ocenienia jeżeli np. spodziewamy się gości lub zależy nam, aby posiłek był gotowy na śniadanie.
Zespół kucharzy firmy REDMOND opracował barwnie ilustrowaną książkę kucharską, zawierającą 100 przepisy na różnorodne dania. Wszystkie przepisy zostały zaadaptowane z myślą o wykorzystaniu ich z użyciem multicookera REDMOND RMC-M20. Każdy przepis zawiera szczegółowe wskazówki w kwestii zestawienia i liczby składników, a także instrukcję krok po kroku, podążając za którą, osiągnięcie doskonałych rezultatów jest na wyciągnięcie ręki.
|