NO2 BLACK 180kaps MRI
950% Więcej Tlenku Azotu
Przez Cały Dzień
NO2 Black® to
pierwszy opatentowany generator tlenku węgla o przedłużonym uwalnianu,
zaprojektowany by zapewnić wysoki poziom tlenku azotu przez cały dzień.
Zastosowana technologia ACTINOS2
wpływa na zwiększenie poziomu NOS
(syntazy tlenku azotu) -
enzymu, który przeprowadza reakcję syntezy azotu.
Enzym NOS jest
jedynym czynnikiem, który ogranicza powstawianie tlenku azotu w
organizmie.
NO2 Black® dostarcza składników,
które powodują wzrost poziomu tlenu azotu do jego górnej granicy, tym
samym przyczynia się do wzrostu beztłuszczowej
masy mięśniowej oraz odpowiedniej regeneracji mięśni po wysiłku
fizycznym.
Dodatkowo NO2 Black® został
wzbogacony w kwas alfa liponowy (ALA), który wspomaga wzrost tkanki
mięśniowej.
Sposób użycia:
Osoby ważące mniej niż 55 kg:
przyjmować 2 tabletki dwa razy dziennie - 30 minut przed śniadaniem i
dwie tabletki 30 minut przed obiadem.
Osoby ważące 55-70 kg:
przyjmować 3 tabletki dwa razy dziennie - 30 minut przed
śniadaniem i 30 minut przed obiadem.
Osoby ważące 70-90 kg:
przyjmować 4 tabletki dwa razy dziennie – 30 minut przed śniadaniem i
30 minut przed obiadem.
Osoby ważące więcej niż 90
kg: przyjmować 5 tabletek dwa razy dziennie – 30 minut przed
śniadaniem i 30 minut przed obiadem.
W
przypadku pominięcia dawki – kontynuować wg schematu. Nie podwajać
dawki.
SKŁAD:
alfa-ketoglutaran argininy, kwas
alfa-liponowy, fosforan wapnia, ACTINOS® - frakcje peptydów serwatki,
stearynian magnezu, celuloza, ekstrakt z wodorostów, ekstrakt z
kukurydzy, pektyny (ekstrakt z cytrusów), stearynian magnezu
Zawartość opakowania: |
180 kapsułek |
Składniki aktywne: |
1 kapsułka |
Alfa-ketoglutaran argininy |
1000 mg |
Firmowa
mieszanka |
50 mg
|
(kwas alfa-liponowy, ACTINOS® frakcje peptydów serwatki)
Data przydatności do spożycia: na dole/boku opakowania.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać zamknięty w suchym
i chłodnym miejscu w temperaturze 15-30oC.
Producent:
Medical Research Institute, San Francisco, CA 94107, U.S.A.
Data przydatności do spożycia: minimum 6 miesięcy!
(przeważnie
rok, albo dłużej!)
|