Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Molecular Gastronomy Exploring the Science of Flav

06-02-2014, 3:09
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 91.99 zł     
Użytkownik martinigryf
numer aukcji: 3862508409
Miejscowość Gryfino
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 1   
Koniec: 06-02-2014 03:17:44

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Molecular Gastronomy Exploring the Science of Flavor Arts & Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History : Expl 91.99 zł

OPIS:

Okładka miękka: 392 stron
Wydawca: Columbia University Press (28 sierpień 2008)
Język wydania: English
Wymiary: 2 x 15.3 x 20.1 cm
Autor/Producent: Herve This



Herve This (pronounced "Teess") is an internationally renowned chemist, a popular French television personality, a bestselling cookbook author, a longtime collaborator with the famed French chef Pierre Gagnaire, and the only person to hold a doctorate in molecular gastronomy, a cutting-edge field he pioneered. Bringing the instruments and experimental techniques of the laboratory into the kitchen, this uses recent research in the chemistry, physics, and biology of food to challenge traditional ideas about cooking and eating. What he discovers will entertain, instruct, and intrigue cooks, gourmets, and scientists alike. "Molecular Gastronomy" - this's first work to appear in English, is filled with practical tips, provocative suggestions, and penetrating insights. This begins by reexamining and debunking a variety of time-honored rules and dictums about cooking and presents new and improved ways of preparing a variety of dishes from quiches and quenelles to steak and hard-boiled eggs.He goes on to discuss the physiology of flavor and explores how the brain perceives tastes, how chewing affects food, and how the tongue reacts to various stimuli. Examining the molecular properties of bread, ham, foie gras, and champagne, the book analyzes what happens as they are baked, cured, cooked, and chilled. Looking to the future, This imagines new cooking methods and proposes novel dishes. A chocolate mousse without eggs? A flourless chocolate cake baked in the microwave? "Molecular Gastronomy" explains how to make them. This also shows us how to cook perfect French fries, why a souffle rises and falls, how long to cool champagne, when to season a steak, the right way to cook pasta, how the shape of a wine glass affects the taste of wine, why chocolate turns white, and how salt modifies tastes.


Do każdej wysylki dołączamy paragon, na życzenie faktura VAT.

Produkt dostępny w magazynie zewnętrznym


Termin wysylki

od 7 do 12 dni roboczych

Zdjęcie poglądowe, okładki mogą się różnić.





Poczta polecony 9,99zł

Paczkomaty 9,99zł

Kurier 19,99zł

BZ WBK

18 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4920001 [zasłonięte] 008853


791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434

Eldimar

Łukasz Martyniak

Ul. Iwaszkiewicza 4/2

74-101 Gryfino

PON - PTK 10:00 16:00

SOBOTA Wolne


[zasłonięte]24859
CHWILOWO BRAK
Zakupując nasze produkty na aukcji akceptujesz regulamin - całość dostępny na stronie O MNIE

Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Komentarze

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

Panelealle galeria aukcji