Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

MODERN FOOD MICROBIOLOGY Jay, Loessner

23-06-2014, 19:22
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 431.55 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4271967516
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 23-06-2014 18:51:03

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77730, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>04423, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>72318, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63571, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03256, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77730, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>04423, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>72318, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63571, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03256

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Modern Food Microbiology (Food Science Text Series)

MODERN FOOD MICROBIOLOGY Jay, Loessner

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: James M. Jay, Martin J. Loessner, David A. Golden
Language: English
Publisher: Springer
Publication Date: 1 Jun 2006
Dimensions: 17.8 x 4.2 x 25.4 cm
Format: Hardcover
Pages: 790
Condition: NEW
Product_ID: ACD7BC1803

 

 

With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern food microbiology. This authoritative book builds on the trusted and established sections on food preservation by modified atmosphere, high pressure and pulsed electric field processing. It further covers food-borne pathogens, food regulations, fresh-cut produce, new food products, and risk assessment and analysis. In-depth references, appendixes, illustrations, index and thorough updating of taxonomies make this an essential for every food scientist.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE MICROBIOLOGY OF SAFE FOOD Stephen Forsythe

 INTRODUCTION TO HUMAN NUTRITION Gibney, Cassidy

 NUTRITION AND METABOLISM Lanham-New, Macdonald

 FOOD PROCESSING TECHNOLOGY Peter Fellows

 FOOD: THE CHEMISTRY OF ITS COMPONENTS Coultate

 FOOD MICROBIOLOGY Martin Adams