Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

MISTRZ KULINARNY ROBERT SOWA-ŻYCIA KOCHA JEŚĆ

19-01-2012, 22:11
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Najwyzsza cena licytacji: 39 zł      Aktualna cena: 39 zł     
Użytkownik bookshop24-pl
numer aukcji: 2000047760
Miejscowość Bydgoszcz
Kupiono sztuk: 1    Licytowało: 1    Wyświetleń: 16   
Koniec: 14-01-2012 19:54:09

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

         

 




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tytuł: Życie kocha jeść

Autor: Robert Sowa

Wydawnictwo:  Wydawnictwo Zwierciadło

Ilość stron:  224

Format: 260x213mm

Oprawa: miękka

 

     KSIĄŻKA JEST NOWA


  

 

MISTRZ KULINARNY  ROBERT SOWA-ŻYCIA KOCHA JEŚĆ

 

Opis książki:

Kolejna książka uznanego mistrza - Roberta Sowy. Tym razem Robert Sowa skupi się na regionalnych

przysmakach i na nich oprze swoje autorskie dania.


Robet Sowa - mistrz kulinarny. Karierę gastronomiczną rozpoczął w rodzinnym Krakowie, zdobywając doświadczenie jako kucharz i kelner. Lata 1[zasłonięte]988-19 spędził w Austrii, gdzie terminował u znanej w branży hotelarsko-gastronomicznej rodziny Cammerlander w tyrolskim Gerlos i w Bad Ischl. W latach 1[zasłonięte]994-20 szef kuchni warszawskiego hotelu Jan III Sobieski. Wiceprezes zarządu elitarnej Fundacji Klubu Szefów Kuchni, honorowy prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni oraz były kucharz polskiej reprezentacji w piłce nożnej, uczestnik Mundialu Korea-Japonia 2002. Juror w wielu konkursach kulinarnych organizowanych w całej Polsce i reprezentant jury ze strony polskiej na wielu prestiżowych konkursach i pokazach kulinarnych, m.in. Konkurs Bocuse d'Or w Lyonie (1995 r.). Laureat wielu nagród m.in. "Oskar Kulinarny 2004" w kategorii osobowość kulinarna roku oraz "Oskar Kulinarny 2006" w kategorii książka oraz Złotego Medalu Polskiego Klubu Biznesu. Autor książek kulinarnych Esencja smaku oraz W poszukiwaniu smaku doskonałego.