| Na stronie "O nas"
| Kontakt z nami- e-mail: info@homeideas.pl
- tel.: +48 [zasłonięte] 788 320
- tel.: +48 [zasłonięte] 318 431
- tel.: +48 22 [zasłonięte] 67
| Numer rachunku- Bank Millennium S.A.
- Natalco Sp. z o.o.
- 67 1160 [zasłonięte] 2[zasłonięte]2020000 [zasłonięte] 735320
| WYSYŁKAZa wysyłkę wielu przedmiotów nie płacą Państwo osobno - wyliczamy możliwie najniższy wspólny koszt dla całego zamówienia. Większość produktów łączymy w jedną paczkę. | WAŻNA INFORMACJAInformujemy, że wysyłki za pobraniem realizujemy tylko dla użytkowników z minimum 10 komentarzami pozytywnymi. Każde zamówienie za pobraniem potwierdzamy telefonicznie - niezbędne jest podanie poprawnego numeru telefonu. | REKLAMACJEW przypadku uchybień w zamówieniu (uszkodzenie, brakujący towar, inne reklamacje) prosimy o bezpośredni kontakt z nami - telefonicznie lub mailowo. |
| Miska miseczka czarka salaterka na dip sos MINI R | MINI salaterka. Przydatna na wszelkiego typu DIPY (sosy) oraz do podawania potraw. Wykonana z wysokiej jakości ceramiki. Można używać także w mikrofalówce (odporna na temperaturę do 200 stopni C.) co pozwala użyć miseczkę także do pieczenia babeczek. Można zmywać w zmywarce.
| Cechy produktuCena / sztuka tylko: 3,00zł | wymiary: | na fotografii poniżej | | wysokość: | 4cm | | średnica ujścia: | 8cm | | pojemność: | ok. 100ml | | materiał: | porcelana | | produkcja: | Chiny |
| Wysyłka i pakowanie | List polecony priorytetowy: | 1 szt.: | 8,00zł | 2 szt.: | 10,00zł | Paczka pocztowa priorytetowa: | 3 szt.: | 14,00zł | 4 szt.: | 14,00zł | 5 szt.: | 14,00zł | Przesyłka pocztowa za pobraniem: | 1-2 szt.: | 19,00zł | Płatność przy odbiorze realizujemy tylko dla użytkowników z minimum 10 pozytywnymi komentarzami. | Przesyłka kurierska: | 1-10 szt.: | 16,00zł | Przesyłka kurierska za pobraniem: | 1-10 szt.: | 23,00zł |
|
| |
|
| *Kolory na prezentowanych zdjęciąch mogą odbiegać od rzeczywistych z uwagi na różne rodzaje monitorów oraz ich skalibrowanie. | © 2[zasłonięte]009-20 Natalco Sp. z.o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. |
|