| | Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24 tel. 501 [zasłonięte] 370 Księgarnia stacjonarna: 519 [zasłonięte] 288 504 [zasłonięte] 187
p[zasłonięte]@tlen.pl Informacji o wysyłce udzielamy w następstwie zapytania mailowego. | | | | Można łączyć zamówienie z zakupami dokonanymi na koncie: piotr26047 Książki wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na konto. Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT. W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji. Odbiór osobisty: Księgarnia PIM, Tychy ul. Jana Pawła II 24 pon-pt 10-19; sob 10-16. tel. 519 [zasłonięte] 288 Przy odbiorze osobistym proszę o kontakt z księgarnią w godzinach pracy księgarni. | | | | Wpłata na konto Pobranie: w przypadku przesyłki pobraniowej prosimy o mailową dyspozycję do wysyłki za pobraniem. | | | | Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł. Priorytet - dopłata 1,50 zł | | | | | Mikrobiologia techniczna t.1 Redakcja: Libudzisz Zdzisława, Kowal Krystyna, Żakowska Zofia Oprawa: Miękka Format: 16.5x23.5cm Ilość stron: 354 Wydanie: 1 Rok wydania: 2012 ISBN:[zasłonięte]978-83-15221-5 Opis książki Mikrobiologia techniczna t.1: Nowoczesny podręcznik poświęcony dziedzinie, która zajmuje się opisem zjawisk wywołanych przez mikroorganizmy podczas realizacji procesów przemysłowych. Tom 1 skupia się na opisie morfologii, budowy, ekologii oraz przynależności diagnostycznej mikroorganizmów istotnych dla prowadzenia procesów biotechnologicznych. Omawia drobnoustroje występujące w środowiskach naturalnych. Opisuje także wpływczynników środowiskowych, które warunkują aktywność mikroorganizmów, zasady rządzące ich działalnością w środowiskach naturalnych oraz przedstawia charakterystykę i funkcje mikroorganizmów występujących w glebie, wodzie, powietrzu oraz organizmie człowieka. Ostatnia część omawia organizację laboratorium mikrobiologicznego, mikroskopię, preparaty mikroskopowe oraz zagadnienia dotyczące bezpiecznejpracy z mikroorganizmami. | | | |