|
|
Księgarnia
PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24
tel. 501 [zasłonięte] 370
[zasłonięte]217-04
wew.164
504 [zasłonięte] 187
[zasłonięte]@tlen.pl
|
|
|
|
Książkę
wysyłam listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych
po otrzymaniu wpłaty na konto.
Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę
VAT.
W tytule przelewu proszę podać Nick z
Allegro i numer aukcji.
Odbiór osobisty:
Księgarnia PIM, Tychy
ul. Jana Pawła II 24
|
|
|
|
Wpłata na konto:
Invest Bank o/Katowice
92 [zasłonięte]01[zasłonięte]00 3000 [zasłonięte] 034406
|
|
|
|
Bez względu na ilość zakupionych
książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on
maksymalnie 10 zł.
|
| |
Mikrobiologia
techniczna t.1 Libudzisz Zdzisława, Kowal Krystyna, Żakowska
Zofia (red.)
wydawnictwo Wydawnictwo Naukowe PWN
Oprawa: Miękka
Format: 16.2x23.9cm
Ilość stron: 356
Rok wydania: 2009
ISBN:[zasłonięte]978-83-15221-5 Opis książki
Mikrobiologia techniczna t.1 : Nowoczesny podręcznik poświęcony
dziedzinie, która zajmuje się opisem zjawisk wywołanych przez
mikroorganizmy podczas realizacji procesów przemysłowych.
Tom
1 skupia się na opisie morfologii, budowy, ekologii oraz
przynależności diagnostycznej mikroorganizmów istotnych dla
prowadzenia procesów biotechnologicznych. Omawia drobnoustroje
występujące w środowiskach naturalnych. Opisuje także wpływczynników
środowiskowych, które warunkują aktywność mikroorganizmów, zasady
rządzące ich działalnością w środowiskach naturalnych oraz
przedstawia charakterystykę i funkcje mikroorganizmów występujących
w glebie, wodzie, powietrzu oraz organizmie człowieka. Ostatnia
część omawia organizację laboratorium mikrobiologicznego,
mikroskopię, preparaty mikroskopowe oraz zagadnienia dotyczące
bezpiecznejpracy z mikroorganizmami.
W przygotowaniu tom 2
omawiający mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i
produkcji żywności.
|
|