Opis przedmiotuMikrobiologia żywności
Teresa Drewniak, Emil Drewniak Symbol:[zasłonięte]10461 Typ: Publikacja pomocnicza Numer wydania: XIII Liczba stron: 180 Nośnik: książka ISBN: [zasłonięte]978-83-07135-5 |
|
|
| Książka jest przeznaczona dla uczniów II klasy technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje, oraz dla uczniów I klasy szkoły zasadniczej, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.
Zawiera wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów, wykorzystania ich w procesach technologicznych przemysłu spożywczego, metod badawczych, wpływu czynników środowiska na drobnoustroje. Podano w niej opis wyposażenia i zasad pracy w pracowni mikrobiologicznej, poruszono również mikrobiologiczne aspekty higieny w przemyśle spożywczym. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PromocjeW przypadku chęci zakupu większej ilości książek prosimy o kontakt przed licytacją ,w celu ustalenia kosztów wysyłki i dodatkowych rabatów.
| Płatność Numer konta:74 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]3560002 [zasłonięte] 005088(PowszechnaKasa Oszczędności Bank Polski S.A.) Wysyłka Towar wysyłamy zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie Kontakt email: allegro_[zasłonięte]@poczta.internetdsl.pl MASZ PYTANIA DZWOŃ 84 [zasłonięte] 57 Godziny otwarcia: pon. - pt. 9.00 - 17.00 sob. 9.00 - 14.00 Sprzedawca: Spółka Handlowo Usługowa "ECU" Spółka z.o.o Adres: ul. Zamenhofa 9 22 - 400 Zamość |