Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Mikrobiologia żywności - Teresa Drewniak, Emil Dre

28-01-2014, 22:59
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 31 zł     
Użytkownik ksiazkaland
numer aukcji: 3841459892
Miejscowość ŁÓDŹ
Wyświetleń: 1   
Koniec: 28-01-2014 22:18:19

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Aukcja dotyczy:


Mikrobiologia żywności


Książka jest przeznaczona dla uczniów II klasy technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje, oraz dla uczniów I klasy szkoły zasadniczej, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.Zawiera wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów, wykorzystania ich w procesach technologicznych przemysłu spożywczego, metod badawczych, wpływu czynników środowiska na drobnoustroje. Podano w niej opis wyposażenia i zasad pracy w pracowni mikrobiologicznej, poruszono również mikrobiologiczne aspekty higieny w przemyśle spożywczym.
AutorTeresa Drewniak, Emil Drewniak
Oprawamiękka
WydawcaWSiP
ISBN[zasłonięte]978-83-07135-5
EAN978[zasłonięte][zasłonięte]20713
Ilosć stron180
Wymiary14,5 x 20,5
Data wydania2007
Zapraszam na pozostałe aukcje

Przed zakupem przedmiotu proszę o zapoznanie się z regulaminem dostępnym na stronie "O mnie".