Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Mikrobiologia żywności podr. WSiP

07-02-2014, 14:39
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 23.85 zł     
Użytkownik palucka181
numer aukcji: 3866885125
Miejscowość Żnin
Wyświetleń: 2   
Koniec: 07-02-2014 14:13:06

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Książka jest przeznaczona dla uczniów II klasy technikum, zawód:

 technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje,

oraz dla uczniów I klasy szkoły zasadniczej, zawód:

operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.

Zawiera wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów,

wykorzystania ich w procesach technologicznych przemysłu spożywczego,

metod badawczych, wpływu czynników środowiska na drobnoustroje.

Podano w niej opis wyposażenia i zasad pracy w pracowni mikrobiologicznej,

poruszono również mikrobiologiczne aspekty higieny w przemyśle spożywczym.

 

ROK WYDANIA: 2007