Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Mikrobiologia żywności, Drewniak Emil i Teresa

07-07-2015, 3:32
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 6 zł     
Użytkownik izabela1492
numer aukcji: 5490344860
Miejscowość Rabka-Zdrój
Wyświetleń: 2   
Koniec: 07-07-2015 03:55:03

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Waga (z opakowaniem): 0.00 [kg]
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 1992
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Bliskie strony allegro
od poniedziałku do piątku
od 9.00 do 17.00
502 [zasłonięte] 641
663 [zasłonięte] 645
[zasłonięte]@bliskiestrony.eu

przelew bankowy:
76 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4450091 [zasłonięte] 359440
list ekonomiczny
list priorytetowy
list ekonomiczny polecony
list priorytetowy polecony
paczka ekonomiczna
paczka priorytetowa
Książki wysyłamy w ciągu 24 godzin po otrzymaniu płatności.

Przesyłki realizowane są za pośrednictwem Poczty Polskiej i InPost.

Nie ponosimy odpowiedzialności za zwykłe przesyłki za pośrednictwem Poczty Polskiej i InPost.

W przypadku zakupu większej ilości sztuk proszę o kontakt w celu ustalenia ceny wysyłki.
Do każdej transakcji wystawiamy paragon lub rachunek.
Mikrobiologia żywności, Drewniak Emil i Teresa

Mikrobiologia żywności, Drewniak Emil i Teresa


Narożniki stron nieznacznie zabrudzone i zagięte. Wewnątrz pieczątki byłego wł.

  • rok wydania - 1992
  • wydawnictwo - WSiP
  • ISBN - 83-02-07135-8
  • stan - dobry +
  • okładka - miękka
  • wydanie - VIII
  • ilość stron - 162
  • język - polski
  • przekład - (-)
  • ilustracje - (-)
  • waga(kg) - 0,2
  • wymiary - 14,5x20,5x1
  • autor - Drewniak Emil i Teresa
  • zbiór - WK
  • seria - (-)
cena: 6,00 zł
opis książki:

Książka jest przeznaczona dla uczniów II klasy technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje, oraz dla uczniów I klasy szkoły zasadniczej, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.

Zawiera wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów, wykorzystania ich w procesach technologicznych przemysłu spożywczego, metod badawczych, wpływu czynników środowiska na drobnoustroje. Podano w niej opis wyposażenia i zasad pracy w pracowni mikrobiologicznej, poruszono również mikrobiologiczne aspekty higieny w przemyśle spożywczym.

zapraszamy na nasze pozostałe aukcje:

Generated by Allegro module - Copyright © 2013 by addonsPresta.com