TEL. 692 [zasłonięte] 518 [zasłonięte]@onet.pl wysyłka odbywa się do 24godz. od zaksięgowania środków (tyczy się dni roboczych)
koszt wysyłki 1szt. paczka ekonomiczna 11.00 paczka piorytetowa 13.00
koszt wysyłki 2-4szt. paczka ekonomiczna 13.00 paczka piorytetowa 14.50
koszt wysyłki 5-9szt. paczka ekonomiczna 18.00 paczka piorytetowa 20.50
kurier 17.50(wpłata na konto) kurier 19.90(pobranie)
stała cena do 30kg. za przesyłki kurierskie!!!
53 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 664897
-WYRÓB TORTÓW I CIAST NA IMPREZACH ORAZ W DOMU KLIENTA
-DORADZTWO TECHNOLOGICZNE W ZAKRESIE CUKIERNICTWA
-PRZEPROWADZANIE SZKOLEŃ
|
|
JESTEM CUKIERNIKIEM Z 20-LETNIM STAŻEM ORAZ DORADCĄ TECHNOLOGICZNYM, A NIE TYLKO SPRZEDAWCĄ. TOWAR KTÓRY PAŃSTWU OFERUJĘ JEST Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI, SAM NA NIM PRACUJĘ ORAZ MOI ZNAJOMI MISTRZOWIE POLSKI I ŚWIATA. OPRÓCZ PRODUKTÓW OFERUJĘ POMOC TECHNOLOGICZNĄ Z UŻYCIEM DANYCH PRODUKTÓW. MAM DO ZAOFEROWANIA MIESZANKI CUKIERNICZE NA CIASTA, BABKI itp.. PO DODANIU OLEJU, JAJ, WODY OTRZYMUJEMY OKOŁO 1.9-2.0 SUROWEGO CIASTA(zależy od poszczególnego mixu) WYRÓŻNIAJĄ SIĘ WSPANIAŁYM SMAKIEM, DUŻYM PRZYROSTEM OBJĘTOŚCI BARDZO DŁUGĄ ŚWIERZOŚCIĄ. aukcja tyczy się 1szt. (1.0kg.) mieszanki!!! TOWAR ORYGINALNIE PAKOWANY PRZEZ PRODUCENTA!!!
1. BABKA CYTRYNOWA SKŁAD: mąka pszenna, cukier, skrobia pszenna, skrobia E-1422, mleko w proszku odtłuszczone, emulgator E-471, środki spulchniające E-450 i E-500i ekstrakt z cytryny, baarwnik naturalny-ryboflawina E-101.
PRODUKT JEST ŁATWY W UŻYCIU. SKŁAD I SPOSÓB UŻYCIA PODANY NA OPAKOWANIU!!! opakowanie zawiera 1.0kg produktu(oryginalnie zapakowanego).
NIE TRZEBA ROZRABIAĆ CAŁEJ PACZKI!!! pozostałość mieszanki zapakować w woreczek i do 11 miesięcy zużyć!!! 2. CIASTO ORZECHOWE SKŁAD: mąka pszenna, mąka orkiszowa, cukier, orzechy laskowe prażone, serwatka w proszku, skrobia pszenna, emulgator E-471, środki spulchniające E-450, E-500i, sól, skrobia, barwnik karmel, kakao odtłuszczone.
3. CIASTO KRUCHE
PO DODANIU MARGARYNY, JAJ OTRZYMUJEMY OKOŁO 1.5 SUROWEGO CIASTA. Gotowa mieszanka do wyrobów z ciasta kruchego-korpusów do babeczek i tart, spodów do szarlotek, makowców itp., możemy również produkować pyszne ciasteczka i herbatniki wyciskane z worka cukierniczego.
SKŁAD: mąka pszenna, cukier, skrobia pszenna, białka serwatkowe, sol, emulgator E-471, aromat-etylowanilina.
4. CIASTO JOGURTOWE 5. CIASTO CZEKOLADOWE
SŁUŻĘ POMOCĄ TECHNOLOGICZNĄ!!!
PRZY ZAKUPIE NA WIELU AUKCJACH PŁACISZ JEDNE KOSZTA WYSYŁKI, SPYTAJ O KOSZT CAŁKOWITY KTÓRY JEST UZALEŻNIONY OD WAGI ZAMÓWIENIA!!!
AUTENTYCZNE KOSZTA WYSYŁKI!!!
Z RACJI TEGO IŻ GINĄ PRZESYŁKI POLECAM LISTY POLECONE, PACZKI ORAZ KURIERA.
ZA ZWYKŁE LISTY NIE BĘDĘ PONOSIĆ ODPOWIEDZIALNOŚCI!!! WYBÓR NALEŻY DO KUPUJĄCEGO!!!
Zobacz nasze pozostałe aukcje:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|