Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

MIESZANKI NA CIASTA, BABKI itp.!! ZAOSZCZĘDŹ CZAS!

17-01-2012, 5:15
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 11 zł     
Użytkownik cukiernik73
numer aukcji: 2049346444
Miejscowość Katowice
Wyświetleń: 21   
Koniec: 24-01-2012 18:36:41

Dodatkowe informacje:
Opis niedostępny...
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha




TEL. 692 [zasłonięte] 518

[zasłonięte]@onet.pl


wysyłka odbywa się do 24godz. od zaksięgowania środków (tyczy się dni roboczych)

koszt wysyłki 1szt.
paczka ekonomiczna 11.00
paczka piorytetowa 13.00

koszt wysyłki 2-4szt.
paczka ekonomiczna 13.00
paczka piorytetowa 14.50

koszt wysyłki 5-9szt.
paczka ekonomiczna 18.00
paczka piorytetowa 20.50



kurier 17.50(wpłata na konto)
kurier 19.90(pobranie)

stała cena do 30kg. za   przesyłki kurierskie!!!






53 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 664897

 

-WYRÓB TORTÓW I CIAST
NA IMPREZACH ORAZ
W DOMU KLIENTA


  -DORADZTWO
TECHNOLOGICZNE
W ZAKRESIE
CUKIERNICTWA


  -PRZEPROWADZANIE
 SZKOLEŃ





 

 


JESTEM CUKIERNIKIEM Z 20-LETNIM STAŻEM
ORAZ DORADCĄ TECHNOLOGICZNYM,
A NIE TYLKO SPRZEDAWCĄ.
TOWAR KTÓRY PAŃSTWU OFERUJĘ JEST Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI, SAM
NA NIM PRACUJĘ ORAZ MOI ZNAJOMI MISTRZOWIE POLSKI I ŚWIATA.
OPRÓCZ PRODUKTÓW OFERUJĘ POMOC TECHNOLOGICZNĄ Z UŻYCIEM DANYCH PRODUKTÓW.



MAM DO ZAOFEROWANIA MIESZANKI CUKIERNICZE NA CIASTA, BABKI itp..
PO DODANIU OLEJU, JAJ, WODY OTRZYMUJEMY OKOŁO 1.9-2.0 SUROWEGO CIASTA(zależy od poszczególnego mixu)
 WYRÓŻNIAJĄ SIĘ WSPANIAŁYM SMAKIEM, DUŻYM PRZYROSTEM OBJĘTOŚCI BARDZO DŁUGĄ ŚWIERZOŚCIĄ.

aukcja tyczy się 1szt. (1.0kg.) mieszanki!!!
TOWAR ORYGINALNIE PAKOWANY PRZEZ PRODUCENTA!!!

1. BABKA CYTRYNOWA
SKŁAD: mąka pszenna, cukier, skrobia pszenna, skrobia E-1422, mleko w proszku odtłuszczone, emulgator E-471, środki spulchniające E-450 i E-500i ekstrakt z cytryny, baarwnik naturalny-ryboflawina E-101.



  
PRODUKT JEST ŁATWY W UŻYCIU.  
 

SKŁAD I SPOSÓB UŻYCIA PODANY NA OPAKOWANIU!!!
opakowanie zawiera 1.0kg produktu(oryginalnie
zapakowanego).
 

NIE TRZEBA ROZRABIAĆ CAŁEJ PACZKI!!!
pozostałość mieszanki zapakować w woreczek
i do 11 miesięcy zużyć!!!



2. CIASTO ORZECHOWE
SKŁAD: mąka pszenna, mąka orkiszowa, cukier, orzechy laskowe prażone, serwatka w proszku, skrobia pszenna, emulgator E-471, środki spulchniające E-450, E-500i, sól, skrobia, barwnik karmel, kakao odtłuszczone.


3. CIASTO KRUCHE


PO DODANIU MARGARYNY, JAJ OTRZYMUJEMY OKOŁO 1.5 SUROWEGO CIASTA.
Gotowa mieszanka do wyrobów z ciasta kruchego-korpusów do babeczek i tart, spodów do szarlotek, makowców itp., możemy również produkować pyszne ciasteczka i herbatniki wyciskane z worka cukierniczego.


SKŁAD: mąka pszenna, cukier, skrobia pszenna, białka serwatkowe, sol, emulgator E-471, aromat-etylowanilina.





 4. CIASTO JOGURTOWE


 5. CIASTO CZEKOLADOWE



SŁUŻĘ POMOCĄ TECHNOLOGICZNĄ!!!  


PRZY ZAKUPIE NA WIELU AUKCJACH PŁACISZ JEDNE KOSZTA WYSYŁKI,
SPYTAJ O KOSZT CAŁKOWITY KTÓRY JEST UZALEŻNIONY OD WAGI ZAMÓWIENIA!!!

AUTENTYCZNE KOSZTA WYSYŁKI!!!

 Z RACJI TEGO IŻ GINĄ PRZESYŁKI POLECAM LISTY POLECONE, PACZKI ORAZ KURIERA.

ZA ZWYKŁE LISTY
NIE BĘDĘ PONOSIĆ ODPOWIEDZIALNOŚCI!!!
WYBÓR NALEŻY DO KUPUJĄCEGO!!!


Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Strona "o mnie"