Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Mieszanka na spód pizzy ORKISZOWO-ZIOŁOWA 10kg

24-05-2014, 19:16
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 135 zł     
Użytkownik e-marcin_com
numer aukcji: 4183672985
Miejscowość radzyń podlaski
Wyświetleń: 4   
Koniec: 24-05-2014 19:00:02
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 
 
 
tel/fax: (83)[zasłonięte]352 11
kom: +48 [zasłonięte] 157 337
[zasłonięte]@bogutynmlyn.pl
GG: 936545
BogutynMłyn
ul. Gwardii 24
21-300 Radzyń Podlaski
Zobacz mapę
 
Oferujemy Państwu płatność za pośrednictwem systemu PayU jak również przelew bankowy na nasze konto w mBanku.



Nr rachunku do wpłat:
30 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 449581

Odpowiednią formę płatności wybiorą Państwo w formularzu zaraz po zakupie na aukcji.
 
 

Kurier UPS

przedpłata - 20 pln do 29 kg

za pobraniem - 25 pln do 29 kg

 

POCZTEX Poczta Polska

przedpłata - 18 pln do 35 kg

za pobraniem - 22 pln do 35 kg

 
 

-Mieszanka na spód pizzy ORKISZOWO-ZIOŁOWA 10kg

Mieszanka na spód do pizzy Super Pizza Orkiszowo - Ziołowa

Skład: mąka orkiszowa typ 700, mąka pszenna typ 650, sól, przyprawy ziołowe (zawierają gorczycę, seler, gluten), cukier, mąka sojowa, lecytyna sojowa, mąka enzymatyczna, witamina C (przeciwutleniacz)

Sposób przygotowania na:

0,5kg mieszanki:

 

25g drożdży świeżych

25g oleju

270g wody

1kg mieszanki:

 

50g drożdży świeżych

50g oleju

540g wody

 

2,5kg mieszanki:

 

125g drożdży świeżych

125g oleju

1350g wody

 

W wodzie o temp. ok. 30 st. C rozpuścić rozkruszone drożdże i dodać do mieszanki. Wyrabiać ciasto (temp. ciasta 25 st. C) przez ok. 15 min. mechanicznie lub ręcznie przez ok. 20 min. W połowie czasu wyrabiania ciasta dodać olej. Czas spoczynku ciasta: ok. 15min. Następnie ciasto rozwałkować do grubości ok. 3-4mm i uformować do kształtu blachy. Przełożyć na blachę i ponakłuwać. Czas fermentacji końcowej: ok. 30min. w temp. ok. 30 st. C. Ułożyć dodatki w.g. uznania. Włożyć do rozgrzanego do ok. 220 st. C piekarnika i piec przez ok. 15 min. do uzyskania jasnozłotego koloru.

Mieszanka na spód pizzy ORKISZOWO-ZIOŁOWA 10kg