Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

MIESZANKA, CIASTO NA GOFRY, BISZKOPT PROSZEK 10 KG

10-07-2015, 11:54
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 56 zł      Aktualna cena: 56 zł     
Użytkownik equilla
numer aukcji: 5170538149
Miejscowość Warszawa
Kupiono sztuk: 15    Wyświetleń: 59   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Producenci
Wysyłka

Wszystkie produkty wysyłamy kurierem firmy Siódemka Koszt wysyłki paczki do 30 kg:
15 zł (przedpłata na konto)
17 zł (pobranie)

Po dokonaniu zakupu wypełnij formularz opcji dostawy i dokonaj przelewu poprzez PayU lub bezpośrednio na nasze konto

19 1240 [zasłonięte] 6[zasłonięte]2921110 [zasłonięte] 604514
w tytule przelewu podając swój nick z Allegro.

Do każdej przesyłki paragon lub faktura.

Jeśli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości produktów możliwa jest wysyłka na palecie. Koszt wysyłki paletowej do ustalenia.
Kontakt

Zaopatrzenie Lodziarni

Ul. Saska 64

03-914 Warszawa

 

Telefon: 600-[zasłonięte]-181

[zasłonięte]@zaopatrzenielodziarni.pl

AKO Mieszanka na gofry i naleśniki 10 KG

GOFRY POMORSKIE

MIESZANKA DO PRZYGOTOWANIA GOFRÓW I NALEŚNIKÓW

CENA ZA WOREK 10 KG

 

Sprzedawane przez nas produkty pochodzą z najnowszych dostaw

 

Gofry pomorskie AKO to jedna z najlepszych mieszanek służących do sporządzania gofrów dostępnych na rynku.

 

Gofry pomorskie to koncentrat przeznaczony do produkcji gofrów i naleśników. Odpowiednio dobrane składniki mieszanki, do których należy dodać tylko olej i wodę, zapewniają uzyskanie gofrów o wspaniałych cechach organoleptycznych tj. chrupko-kruchej strukturze oraz delikatnym smaku. Natomiast naleśniki otrzymane z koncentratu są wyjątkowo smaczne, puszyste i elastyczne.

 

Sposób przygotowania gofrów:

 

Na 1 kg mieszanki dodać 230 gram oleju oraz 900 gram wody. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać za pomocą miksera przez około 4-5 minut. Ciasto wylewać na rozgrzaną do temp. 220-230 stopni gofrownicę. Piec około 4 minut do uzyskania złotego koloru.

W przypadku wykonania naleśników zwykłą wodę można zastąpić wodą gazowaną – wówczas naleśniki będą bardziej puszyste.

 


 

 

Zaopatrzenie Lodziarni 2014