DANE KONTAKTOWE:
|
Telefon
+48 [zasłonięte] 619 274
|
|
E-mail
[zasłonięte]@fornac.eu
|
|
|
|
Dostawa
Kurier
|
|
Płatność
Przy odbiorze lub przedpłata
|
|
FORNAC ELBA 20:
Fornac Elba to nowa linia miesiarek spiralnych dopasowana do Twoich potrzeb. Ze względu na swoje gabaryty świetnie nadają się do firm w których jest ograniczona ilość miejsca, jak np. pizzerie, restauracje, sklepowe cukiernie.Wszystkie elementy miesiarki, które wchodzą w kontakt z żywnością zostały wykonane ze stali nierdzewnej. Elba nadaje się do obróbki prawie każdego typu ciasta, włącznie z ciastami ciężkimi, posiada dwa biegi do przodu i jeden wsteczny - idealny do wygarnięcia ciasta z dzieży. Dodatkowym udogodnieniem jest timer‑czasomierz, umożliwiający automatyczne wyłączenie maszyny po upływie określonego przez użytkownika czasu pracy maszyny. Miesiarka posiada nowoczesny wygląd, co jest ważne zwłaszcza tam gdzie Wasz klient widzi przygotowanie i produkcję ciasta. Oprócz tego spełnia wszystkie wymogi UE - posiada certyfikat CE. Na maszynę udzielamy 12 miesięcy gwarancji. |
|
|
FORNAC ELBA 20 - cechy szczególne:
|
Nóż zgarniający
|
|
Timer
|
|
Osłona z wyłącznikiem
|
|
FORNAC ELBA 20 - dodatkowe zalety:
Przekładnie pasowe
|
|
Atrakcyjny wygląd
|
|
Prosta obsługa
|
|
Dane techniczne:
pojemność: moc: napięcie: prędkość: waga: |
20 L 450/750 W 380 V / 50 Hz 125/250 RPM 90 kg |
|
Więcej informacji i zdjęć oraz filmy znajdą państwo na stronie www.fornac.eu
|