Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Mięso przetwory drobiowe ŻYWNOŚĆ JAKOŚĆ Grabowski

02-06-2014, 22:53
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 20 zł     
Użytkownik jurgiel76
numer aukcji: 4209266291
Miejscowość Legnica
Wyświetleń: 2   
Koniec: 02-06-2014 22:53:00

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 


PHU Tomasz Jurgielewicz
Wrocławska 253
59-220 Legnica
[zasłonięte]@wp.pl
tel.kom. 792[zasłonięte]675
pon.-pt. w godz. 9-17


 

 


Dostępne formy płatności:
- płatność przy odbiorze
- przesyłka kurierska pobraniowa
- płatność przez system PayU
- płatność przelewem bankowym
Numer konta:
43 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]7480090 [zasłonięte] 755023
(ING Bank Śląski)

Nazwa i adres odbiorcy
PHU Tomasz Jurgielewicz
ul.Wrocławska 253
59-220 legnica

Tytuł przelewu:
-NICK KUPUJĄCEGO

Kwota:
-KWOTA ZA ZAKUPIONY TOWAR + KOSZT WYSYŁKI (podane na aukcji)



Towar wysyłany jest za pośrednictwem firmy kurierskiej lub Poczty Polskiej. Koszt wysyłki zawsze podany jest w opisie aukcji.

 


W NASZEJ OFERCIE ZNAJDA PANSTWO SETKI TYTUŁÓW

NOWYCH I UŻYWANYCH

Z WSZYSTKICH KATEGORI TEMATYCZNYCH


CODZIENNIE NOWE TYTUŁY !!!!



Regulamin na stronie
"O mnie"



WITAMY NA NASZYCH AUKCJACH







OPIS PRZEDMIOTU AUKCJI


Mięso i przetwory drobiowe

ŻYWNOŚĆ JAKOŚĆ TECHNOLOGIA

Tadeusz Grabowski  Jacek Kijowski


WNT Wydawnictwa Naukowo-Techniczne 
Rok wydania: 2004
Oprawa: miękka
Wymiary: 160x240
Ilość stron: 574
ISBN: 83-[zasłonięte]-2945-5


KSIĄŻKA NOWA POEKSPOZYCYJNA
MOŻE POSIADAĆ DROBNE RYSY LUB ZAGIĘCIA



CENA TO TYLKO  20 ZŁ



W podręczniku przedstawiono, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mięsa drobiowego i przetworów drobiowych. Szczególną uwagę zwrócono na bezpieczeństwo zdrowotne produktów drobiowych oraz zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworów drobiowych. Omówiono również, ważny z punktu widzenia ochrony środowiska, temat ekologicznego gospodarowania wodą oraz ściekami w rzeżniach i przetwórniach drobiu. Podręcznik jest przeznaczony przede wszystkim dla studentów akademii rolniczych, politechnik, instytutów branżowych - wydziałów technologii żywności, medycyny weterynaryjnej. Będzie również przydatny lekarzom weterynarii sprawującym nadzór sanitarny na terenie zakładów drobiarskich oraz technologów żywności i pracowników związanych z produkcją i dystrybucją produktów drobiowych, hodowców i producentów drobiu, pracowników inspekcji weterynaryjnej.
 


KOSZTY WYSYLKI

ILOSC KSIAZEK 1 - 2 SZT LIST POLECONY EKONOMICZNY 6 ZŁ

ILOSC KSIAZEK 1 - 2 SZT LIST POLECONY PRIORYTET 8 ZŁ

ILOSC KSIAZEK 1-50 SZT PACZKA POCZTOWA EKONOMICZNA 10 ZL

ILOSC KSIAZEK 1-50 SZT PACZKA POCZTOWA PRIORYTET 12 ZL


ILOSC KSIAZEK 1-100 SZT PRZESYLKA KURIERSKA  17 ZL


DO KAZDEGO ZAKUPU
WYSTAWIAMY PARAGON
LUB NA ZYCZNIE
KLIENTA FAKTURE VAT 



Mięso  przetwory drobiowe ŻYWNOŚĆ JAKOŚĆ Grabowski





Dodano 2[zasłonięte]014-03 17:14
M2/R03/P01