PHU Tomasz Jurgielewicz
Wrocławska 253
59-220 Legnica
[zasłonięte]@wp.pl
tel.kom. 792[zasłonięte]675
pon.-pt. w godz. 9-17
Dostępne formy płatności:
- płatność przy odbiorze
- przesyłka kurierska pobraniowa
- płatność przez system PayU
- płatność przelewem bankowym
Numer konta:
43 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]7480090 [zasłonięte] 755023
(ING Bank Śląski)
Nazwa i adres odbiorcy
PHU Tomasz Jurgielewicz
ul.Wrocławska 253
59-220 legnica
Tytuł przelewu:
-NICK KUPUJĄCEGO
Kwota:
-KWOTA ZA ZAKUPIONY TOWAR + KOSZT WYSYŁKI (podane na aukcji)
Towar wysyłany jest za pośrednictwem firmy kurierskiej lub Poczty Polskiej. Koszt wysyłki zawsze podany jest w opisie aukcji.
W NASZEJ OFERCIE ZNAJDA PANSTWO SETKI TYTUŁÓW
NOWYCH I UŻYWANYCH
Z WSZYSTKICH KATEGORI TEMATYCZNYCH
CODZIENNIE NOWE TYTUŁY !!!!
WITAMY NA NASZYCH AUKCJACH
OPIS PRZEDMIOTU AUKCJI
Mięso i przetwory drobiowe
ŻYWNOŚĆ JAKOŚĆ TECHNOLOGIA
Tadeusz Grabowski Jacek Kijowski
WNT Wydawnictwa Naukowo-Techniczne Rok wydania: 2004Oprawa: miękkaWymiary: 160x240Ilość stron: 574ISBN: 83-[zasłonięte]-2945-5
KSIĄŻKA NOWA POEKSPOZYCYJNAMOŻE POSIADAĆ DROBNE RYSY LUB ZAGIĘCIA
CENA TO TYLKO 20 ZŁ
W podręczniku przedstawiono, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mięsa drobiowego i przetworów drobiowych. Szczególną uwagę zwrócono na bezpieczeństwo zdrowotne produktów drobiowych oraz zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworów drobiowych. Omówiono również, ważny z punktu widzenia ochrony środowiska, temat ekologicznego gospodarowania wodą oraz ściekami w rzeżniach i przetwórniach drobiu. Podręcznik jest przeznaczony przede wszystkim dla studentów akademii rolniczych, politechnik, instytutów branżowych - wydziałów technologii żywności, medycyny weterynaryjnej. Będzie również przydatny lekarzom weterynarii sprawującym nadzór sanitarny na terenie zakładów drobiarskich oraz technologów żywności i pracowników związanych z produkcją i dystrybucją produktów drobiowych, hodowców i producentów drobiu, pracowników inspekcji weterynaryjnej.
KOSZTY WYSYLKI
ILOSC KSIAZEK 1 - 2 SZT LIST POLECONY EKONOMICZNY 6 ZŁ
ILOSC KSIAZEK 1 - 2 SZT LIST POLECONY PRIORYTET 8 ZŁ
ILOSC KSIAZEK 1-50 SZT PACZKA POCZTOWA EKONOMICZNA 10 ZL
ILOSC KSIAZEK 1-50 SZT PACZKA POCZTOWA PRIORYTET 12 ZL
ILOSC KSIAZEK 1-100 SZT PRZESYLKA KURIERSKA 17 ZL
DO KAZDEGO ZAKUPU
WYSTAWIAMY PARAGON
LUB NA ZYCZNIE
KLIENTA FAKTURE VAT