Cena brutto: 10,50 PLN
Cena dotyczy opakowania 1kg
w ofercie dostępne są gramatury 6kg,8kg,10kg,12kg,15kg,20kg,30kg.../
Szanowny kliencie - zapytaj sprzedającego o koszt dostawy. Produkt ten NIE JEST WYSYŁANY paczką kurierską.
Zakupiony produkt można odebrać osobiście lub ustalić koszt dostawy ze sprzedającym. Zapytaj sprzedającego o szczegóły.
Zmień teraz oblicze swojej restauracji baru!
Stwórz oryginalne dania kuchni Orientalnej!
Wyróżnij się odmiennością serwowanych dań wobec konkurencji!
Przedmiotem aukcji MIĘSO KEBAB DROBIOWY produkt który państwu proponujemy trafi naszym transportem do państwa restauracji baru w 12h-24h.
Szanowny kliencie - zapytaj sprzedającego o koszt dostawy. Produkt ten jest głęboko mrożony NIE JEST WYSYŁANY paczką kurierską!
Uwaga osoby które zakupiły produkty na naszych aukcjach mają możliwość otrzymania profesjonalnych szkoleń dotyczących zakupionych przedmiotów!
Obracające się pieczone mięso na stożku to typowy widok w każdym polskim lokalu typukebab. Zanim jednak ta “sztuka mięsa” trafi do licznych szybkoobsługowych barów z kebabami czy eleganckich restauracji, musi przejść drogę przygotowania. Produkcja kebaba rozpoczyna się od przyrządzenia kawałków, zazwyczaj chudego mięsa. Czynność ta jest stosunkowo prosta lecz wymaga wiedzy i pieczołowitości w doborze składników. Zaprawione mięso na kebab, którym może być cielęcina, drób, a oryginalnie baranina, musi zostać nabite na pionowy szpikulec.
Kawałki mięsa powinny tworzyć stożek ustawiony węższą częścią ku dołowi. Taka pozycja stosu mięsa pozwala przy pieczeniu, sokom puszczanym przez pomidory i cebule skapywać na całe mięso, utrzymując w nim wilgoć. Tak przygotowane mięso producent kebaba dostarcza do lokali gastronomicznych.
Przygotowanie kebaba
Paczki wysyłane są po zaksięgowaniu środków na koncie. Nie wysyłamy paczek za pobraniem.
Jeśli dokonujesz wpłaty przez Płace z Allegro pamiętaj, że Allegro ma 3 dni robocze do przesłania nam pieniążków na nasze konto bankowe. Dopiero po otrzymaniu wpłaty na nasze konto bankowe (nie mylić z kontem Płacę z Allegro)Jeśli wpłatę zaksięgujemy w piątek towar wysyłamy w pierwszy dzień roboczy po weekendzie poniedziałek! Wystawiamy dowód sprzedaży (paragon lub fakturę VAT) i wysyłamy dowozimy własnym transportem mroźniczym przesyłkę.Szanowny kliencie - zapytaj sprzedającego o koszt dostawy. Produkt głęboko mrożony NIE JEST WYSYŁANY paczką kurierską!
Numer rachunku do wpłaty: BRE BANK Nr 56 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 488653