Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Mięso Kebab Drobiowy

09-08-2014, 16:23
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 10.50 zł     
Użytkownik MagiaOrient
numer aukcji: 4411745141
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 162   
Koniec: 09-08-2014 16:07:52
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Cena brutto: 10,50 PLN

Cena dotyczy opakowania 1kg

 

w ofercie dostępne są gramatury 6kg,8kg,10kg,12kg,15kg,20kg,30kg.../

 

Szanowny kliencie - zapytaj sprzedającego o koszt dostawy. Produkt ten NIE JEST WYSYŁANY paczką kurierską.

 Zakupiony produkt można odebrać osobiście lub ustalić koszt dostawy ze sprzedającym. Zapytaj sprzedającego o szczegóły.

 

 

Zmień teraz oblicze swojej restauracji baru!

Stwórz oryginalne dania kuchni Orientalnej!

Wyróżnij się odmiennością serwowanych dań wobec konkurencji!

 

 

 

Przedmiotem aukcji MIĘSO KEBAB DROBIOWY produkt który państwu proponujemy trafi  naszym transportem do państwa restauracji baru w 12h-24h.

 Szanowny kliencie - zapytaj sprzedającego o koszt dostawy. Produkt ten jest głęboko mrożony NIE JEST WYSYŁANY paczką kurierską!

 

Uwaga osoby które zakupiły produkty na naszych aukcjach mają możliwość otrzymania profesjonalnych szkoleń dotyczących zakupionych przedmiotów!

 

 


Produkcja kebaba, produkcja kebab

 

Obracające się pieczone mięso na stożku to typowy widok w każdym polskim lokalu typukebab. Zanim jednak ta “sztuka mięsa” trafi do licznych szybkoobsługowych barów z kebabami czy eleganckich restauracji, musi przejść drogę przygotowania. Produkcja kebaba rozpoczyna się od przyrządzenia kawałków, zazwyczaj chudego mięsa. Czynność ta jest stosunkowo prosta lecz wymaga wiedzy i pieczołowitości w doborze składników. Zaprawione mięso na kebab, którym może być cielęcina, drób, a oryginalnie baranina, musi zostać nabite na pionowy szpikulec.

Kawałki mięsa powinny tworzyć stożek ustawiony węższą częścią ku dołowi. Taka pozycja stosu mięsa pozwala przy pieczeniu, sokom puszczanym przez pomidory i cebule skapywać na całe mięso, utrzymując w nim wilgoć. Tak przygotowane mięso producent kebaba dostarcza do lokali gastronomicznych.

Przygotowanie kebaba

Do przygotowywania potraw typu kebab gyros niezbędny będzie pionowy grill, najlepiej opiekacz gazowy. Grill elektryczny szybko wysusza mięso i dodatkowo jest droższy w eksploatacji. Opiekane mięso kebab może być cięte przy użyciu ręcznego ostrego i bardzo długiego noża lub może być do tego wykorzystany elektryczny nóż do kebaba z obracającym się ostrzem w kształcie tarczy, odcinającym cieńsze kawałki mięsa. Do podania potrzebna będzie turecka bułka pita (ewentualnie chleb turecki lub placek arabski), w której powinna też znaleźć się surówka warzywna oraz sos do kebaba (czosnkowy łagodny albo pikantny). Taka kanapka zdobyła ogromną popularność w znacznej części Europy.

 

Wysyłka

Paczki wysyłane są po zaksięgowaniu środków na koncie. Nie wysyłamy paczek za pobraniem.

Jeśli dokonujesz wpłaty przez Płace z Allegro pamiętaj, że Allegro ma 3 dni robocze do przesłania nam pieniążków na nasze konto bankowe. Dopiero po otrzymaniu wpłaty na nasze konto bankowe (nie mylić z kontem Płacę z Allegro)Jeśli wpłatę zaksięgujemy w piątek towar wysyłamy w pierwszy dzień roboczy po weekendzie poniedziałek! Wystawiamy dowód sprzedaży (paragon lub fakturę VAT) i wysyłamy dowozimy własnym transportem mroźniczym przesyłkę.Szanowny kliencie - zapytaj sprzedającego o koszt dostawy. Produkt głęboko mrożony  NIE JEST WYSYŁANY paczką kurierską!

 

 

Płatności

Numer rachunku do wpłaty:
BRE BANK
Nr 56 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 488653