Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Mięsa.Najlepsze potrawy i marynaty_Klasa mistrzów

20-06-2015, 21:02
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 19.90 zł     
Użytkownik BestBooksLiterat
numer aukcji: 5440153849
Miejscowość Toruń
Wyświetleń: 1   
Koniec: 20-06-2015 20:44:43

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2012
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Witamy na aukcji u BestBooksLiterat
 

 

 


Książka - to mistrz, co darmo nauki udziela, kto ją lubi - doradcę ma i przyjaciela,
który z nim smutki dzieli, pomaga radości, chwilę nudów odpędza, osładza cierpkości

Wszystkie aukcje | Komentarze | Strona "O mnie" | Wyślij wiadomość | Dodaj do ulubionych
Tanio!  

 

Mięsa.Najlepsze potrawy i marynaty.Klasa mistrzów

Kontakt

e-mail: [zasłonięte]@gmail.com

 

Telefon:

663[zasłonięte]066, 566[zasłonięte]558

 

Dane:

Księgarnia "Tania Książka"

Łazienna 28

87-100 Toruń


Czynna:

Pon-Pt: 9-30-18

Sob: 9-30-15

 

Nr. Konta:


05 1240 [zasłonięte] 4[zasłonięte]0091110 [zasłonięte] 328757


ZAPRASZAMY!


Wysyłka

Wysyłamy paczki Pocztą Polską, do paczkomatów Inpost,oraz kurierem Sódemka

 

 


Zakupione książki wysyłamy w ciągu 3 dni roboczych od daty zaksięgowania wpłaty na koncie.

 


Istnieje możliwość wysyłki za granice, wówczas należy ustalić koszt przesyłki mailowo.

Płatności:

1. PAMIĘTAJ aby w tytule przelewu wpisać swój NICK z ALLEGRO, DATĘ ZAKUPU, i NAZWĘ aukcji z której dokonano zakupów czyli BestBooksLiterat


2. Jeżeli kupiłeś więcej niż 1 przedmiot skontaktuj się ze mną w celu ustalenia kosztów wysyłki. 

 

3. Koszty wysyłki zależą od wagi zakupionych książek i  są naliczane wg stawek operatora.


4. Wystawiamy faktury VAT. Sprzedaż na podstawie paragonu.

 

5. Sprzedajemy tylko i wyłącznie

nowe książki.

 

6. Kupując na kilku naszych aukcjach ponosisz niższy koszt przesyłki. Płacisz raz za wysyłkę kilku książek naraz.


 

 

 

 

Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić? W jaki sposób oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy? W czym tkwi sekret smacznego bulionu wołowego? Mnóstwo wskazówek i dobrych rad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisów na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na idealny stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka niezbędna w kuchennej bibliotece

 

Ilość stron:192

Wymiary:274 x 29 x 201

 

 

 

 



 


CENA: 19,90



KUP TEŻ:

Książki edukacyjne ZRÓB TO SAM


 

WIERSZYKI DLA MALUCHÓW TYLKO 2,50

 

 

 

 

 

 





Wszystkie prawa zastrzeżone - kopiowanie szablonu, opisu i zdjęć zabronione!

Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Komentarze

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

Panelealle panel aukcyjny