Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Miód na stole - 360 przepisów kulinarnych [nowa]

28-02-2012, 21:38
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 17.50 zł     
Użytkownik book24
numer aukcji: 2036483905
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 9   
Koniec: 03-02-2012 04:41:32

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Book24
Book24 - księgarnia internetowa serdecznie wita na swoich aukcjach w serwisie alle. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz zakupu.
O nas

Kupując u nas masz pewność co do jakości zakupionego towaru, oraz szybkiej przesyłki.
Do każdej transakcji podchodzimy indywidualnie, staramy się, aby nasz klient był w 100% usatysfakcjonowany.

Każdą paczkę starannie pakujemy w tekturowe pudełko lub kopertę bąbelkową, tak aby w stanie nienaruszonym dotarła do odbiorcy.
Zwrot pieniędzy

Dane Kontaktowe

Po wylicytowaniu przedmiotu koniecznie wypełnij formularz dostawy, jeśli masz dodatkowe pytania napisz e-maila.

Book24 - księgarnia internetowa al.Solidarności 117 lok.406
00-140 Warszawa

e-mail: [zasłonięte]@book24.waw.pl
pon-pt: 9-18

Numer konta:
951[zasłonięte]200400[zasłonięte]70234[zasłonięte]730 (mBank)
501[zasłonięte]555811[zasłonięte]45200[zasłonięte]594 (Inteligo)


Zaufanie do Book24 Kurier UPS

Miód na stole - 360 przepisów kulinarnych
Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz

Miód na stole - 360 przepisów kulinarnych
Dodatkowe informacje

  • ISBN:83-7401-066-5
  • liczba stron: 448
  • Okładka: miękka
  • Wydawnictwo: Duszpasterstwa Rolników
  • Wymiary: 205 x 145 mm
  • Rok wydania: 2006
  • Opis

    Lecznicze i odżywcze właściwości miodu są znane od najdawniejszych czasów. Jest on jednym z najczęściej wykorzystywanych przez człowieka naturalnych produktów węglowodanowych, dodatkowo łatwo przyswajalnym przez człowieka. Miód jest wykorzystywany w procesach leczenia różnych chorób: chorób płuc, wątroby, nerek, niedokrwistości, wyczerpania. Dodatkowo spożywanie miodu zmniejsza działanie toksyczne wielu używek, takich jak kawa, tytoń i alkohol. Miodem można wzbogacić wartości odżywcze i smakowe wielu potraw, mięs, sosów, ciast i napojów. Dodatek miodu świetnie poprawia i harmonizuje smak potrawy. Autorzy książki "Miód na stole" proponują aż 360 przepisów na najróżniejsze potrawy, w których jako jeden ze składników lub ważnych dodatków występuje miód. Warto spróbować, bo miód nadaje potrawom oryginalne odcienie smakowe.

    [zasłonięte]@book24.waw.pl - Book24 - księgarnia internetowa