Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Metody badania żywności Bagdach

12-05-2014, 17:27
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 40 zł     
Użytkownik ak-piastun
numer aukcji: 4147895756
Miejscowość Zielona Góra
Wyświetleń: 2   
Koniec: 12-05-2014 17:20:24

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Antykwariat Księgarski Piastun

NUMER BIBLIOSPISU :       XDX-12-1
Tytuł Metody badania żywności : wg norm ustanowionych do dn. 1 I 1962 r. / zebrali i oprac. Janusz Bagdach, Edward Pluszyński.
Adres wydawniczy Warszawa : Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, 1962.
LOKALIZACJA SYGNATURA UWAGA STATUS
 MAG KS  II 244.719  
 MAG KS  II 722.252 A  
Opis fizyczny 542, [1] s. : il. ; 24 cm.
Streszczenie Bibliogr.
Uwagi Dla pracowników laboratoriów i instytucji zajmujących się badaniem żywności i kontrolą jakościową artykułów spożywczych.
Hasło przedmiotowe Żywność -- badanie -- metody
Hasło dodatkowe Bagdach, Janusz. Oprac.
Pluszyński, Edward. Oprac.
Nr bibliografii narodowej PB 5749/62