Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

MELASA SMAKOWA ELEMENTS 30ml DO SHISHY PINACOLADA

17-11-2014, 9:46
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 9 zł     
Użytkownik ktmtomek
numer aukcji: 4712111833
Miejscowość Kielce
Wyświetleń: 33   
Koniec: 17-11-2014 09:27:27
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

MELASA SMAKOWA ELEMENTS 30ml
Melasa nie zawiera barwników chemicznych.

Do mieszania melasy 30ml należy wykorzystać 7g suchego tytoniu Elements. Z mieszanki wychodzi około 50g w zależności od ilości wyciśniętej wody z tytoniu. Bazując na tym, że do cybucha wkłada się 5-7g mieszanki, która wystarczy na ok. 8 paleń.

Melasa Elements w połączeniu z tytoniem daje nam niesamowity smak, który możemy modyfikować według uznania.

To rozwiązanie zapewnia nam wspaniały intensywny smak oraz korzystną cenę (tytoń + melasa = ok. 50g za jedyne 17 zł).

Sposób wymieszania tytoniu i melasy:

1. Namoczyć tytoń w ciepłej wodzie i pozostawić na 1 minutę (najlepiej użyć do tego małej miseczki).
2. Dokładnie wycisnąć wodę z tytoniu (początkowo wycisnąć ręcznie, następnie położyć tytoń na papierowe ręczniki i wyciskać do uzyskania pożądanego efektu).
3. Wymieszać tytoń z melasą smakową Elements (umieścić tytoń w pojemniku z melasą i kilka razy przemieszać, a następnie zamknąć i odczekać).

W celu otrzymania łagodniejszego tytoniu należy powtórzyć krok 1. i 2. Sposób mieszania jest prosty i nie wymaga dużo czasu. Trzy proste kroki, dzięki którym poczujesz prawdziwy smak wybranej melasy. Mimo, iż mieszankę można palić już 2 godziny po wymieszaniu prawdą jest, że im dłużej tytoń nasiąka melasą tym lepiej smakuje. Można również skorzystać od razu z 3. kroku, lecz wtedy mieszanka powinna leżeć około 7 dni.

Melasę można również smakować przez połączenie z kamieniami SHIAZO. Na jedną porcję potrzeba ok. 20g kamieni oraz 5 ml melasy smakowej Elements.

Sposób wymieszania kamieni Shiazo i melasy:

W cybuchu umieścić ok. 20g kamieni SHIAZO, a następnie zalać ok. 5 ml melasy smakowej Elements i odczekać chwilkę aż kamienie nasiąkną melasą. Dobrze nasiąknięte kamienie wystarczają nawet na 45 min palenia.