kontakt telefoniczny: 727 [zasłonięte] 066
e-mail : izis_[zasłonięte]@tlen.pl
Pojemność : 1 L
Mamy Państwu do zaoferowania
naturalną melasę cukrową
uzyskaną z trzciny cukrowej.
Melasa z trzciny cukrowej pochodzi z upraw ekologicznych, kontrolowanych zgodnie z przepisami ekologicznymi UE. Jest to masa barwy brązowej do czarnej, podobna do syropu z częściowo wykrystalizowanymi resztkami cukru.
ZASTOSOWANIE :
Pożywka do aktywacji mikroorganizmów z grupy SCD ProBio Original i innych procesów fermentacyjnych.
WSKAZANIA :
Magazynować w możliwie chłodnym miejscu, w temperaturze 10-18°C. W przypadku gdy melasę trudno jest wylać z pojemnika, należy ją podgrzać wstawiając do naczynia z ciepłą wodą.
KRAJ POCHODZENIA:
Paragwaj.
POJEMNOŚĆ:
1 litr / 1470 g waga
Posiadamy również w sprzedaży: Melasa z trzciny cukrowej:
Certyfikowana przez OkoP Zertfizierungs GmbH, D
Posiada certyfikat produktu ekologicznego
PRZECHOWYWANIE:
Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu, niedostępnym dla dzieci.
Koszty wysyłki KURIEREM POCZTY POLSKIEJ:
do 29 litrów – 11 zł netto (paczka priorytetowa) lub 19 zł (za pobraniem)
od 30 do 60 litrów – 22 zł netto (paczka priorytetowa), 38 zł itd. (za pobraniem)
Posiadane certyfikaty:
PZH/HT 2508 / 2011
ZAPAMIĘTAJ! Pełna łyżeczka do herbaty to 5 ml płynu, łyżka stołowa 10-15 ml. Nakrętka butelki wody mineralnej to 5 ml. Szklanka zawiera 250 ml. Łyżeczka lub nakrętka / litr = 0,5% stężenie. Łyżka stołowa / litr = 1% - 1,5% stężenie. Roztwór 15% to 1,5 litra mikroorganizmów i 8,5 litra wody. Roztwór 10% to: - 1 litr mikroorganizmów i 9 litrów wody, - pełna szklanka mikroorganizmów i 2,25 litra wody. Roztwór 5% to 1 litr mikroorganizmów i 19 litrów wody.
To logo gwarantuje najwyższą jakość Probiotycznej Technologii SCD
Deklaracja GMO (kliknij, aby powiększyć)