Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

MEAT CUTS AND MUSCLE FOODS: INTERNATIONAL GLOSSARY

23-05-2014, 2:37
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 235.20 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4178148632
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 2   
Koniec: 23-05-2014 02:45:56

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>37771, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>42180, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24613, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>47611, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>06957, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>37771, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>42180, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24613, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>47611, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>06957

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Meat Cuts and Muscle Foods: An International Glossary

MEAT CUTS AND MUSCLE FOODS: INTERNATIONAL GLOSSARY

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Howard J. Swatland
Language: English
Publisher: Nottingham University Press
Publication Date: 1 Jun 2004
Dimensions: 27.4 x 21.6 x 1.5 cm
Format: Paperback
Pages: 268
Condition: NEW
Product_ID: 19A[zasłonięte]47611

 

 

This detailed volume aims to define standardized patterns of meat cutting and ethnic variations, provide a ready reference to both the mainstream muscle foods available commercially and those being scientifically-developed around the world, and explain the properties of different meat cuts and muscle foods in terms of meat quality.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE RIVER COTTAGE MEAT BOOK