Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

MCCANCE AND WIDDOWSON'S THE COMPOSITION OF FOODS

11-04-2015, 2:15
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 447.30 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169760899
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 11-04-2015 02:05:25

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>04770, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01796, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>68061, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97363, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>14100, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>04770, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01796, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>68061, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97363, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>14100

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

McCance and Widdowson's the Composition of Foods: Seventh Summary Edition

MCCANCE AND WIDDOWSON'S THE COMPOSITION OF FOODS

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Food Standard Agency, Public Health England
Language: English
Publisher: Royal Society of Chemistry
Publication Date: 5 Sep 2014
Dimensions: 24.8 x 18.8 x 3.6 cm
Format: Paperback
Pages: 644
Condition: NEW
Product_ID: 1D497C6367

 

 

McCance and Widdowsons's The Composition of Foods, Seventh Summary Edition provides a timely, authoritative and comprehensive update of the nutrient data for the most commonly consumed foods in the UK. Foods that are less commonly consumed but are important in the diets of sub-groups of the population are also included. This Seventh Summary Edition contains data which has been reviewed and updated since the last edition was published in 2002 and incorporates data from previously published supplements plus new analytical data and additional data from manufacturers. New data includes updates on key foods in the UK diet including flours and grains, bread, pasta, breakfast cereals, biscuits, cakes, eggs, fat spreads, fruits, vegetables, fish and fish products. Values for a wide range of nutrients (e.g. proximates, inorganics, vitamins, fibre and fatty acids) are provided and additional tables provide data for carotenoid fractions, vitamin E fractions and vitamin K for selected foods. Values for specific nutrients, including sodium, sugars, saturated and trans fatty acids in processed foods have been updated to reflect changes resulting from health policy and recent industry initiatives on reformulations. AOAC fibre values have been included for a wide range of foods to enable energy calculations, including fibre for food labelling purposes. Aimed at students and professionals in all food and health disciplines, this essential handbook should be on the bookshelf of everyone who needs to know the nutritional value of foods consumed in the UK.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 INTRODUCTION TO NUTRITION AND METABOLISM Bender

 FOOD PORTION SIZES (MAFF HANDBOOK)

 ESSENTIALS OF HUMAN NUTRITION Mann, Truswell

 MANUAL OF DIETETIC PRACTICE Joan Gandy

 HUMAN NUTRITION Hilary Powers BSc RNutr

 FOX AND CAMERON'S FOOD SCIENCE, NUTRITION AND ...