Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Maszynoznawstwo gastronomiczne SGGW

28-01-2012, 0:36
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 19.50 zł     
Użytkownik infoksiazka
numer aukcji: 2058819983
Miejscowość Bytom
Wyświetleń: 7   
Koniec: 25-01-2012 16:44:18

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2007
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

top

Zanim dokonasz zakupu, koniecznie przeczytaj stronę"o mnie"!

O firmie
Sprzedażą książek zajmujemy się już od wielu lat.
Wychodząc na przeciw oczekiwaniom klientów,
rozpoczynamy sprzedaż w serwisie aukcyjnym Allegro!
Nasza księgarnia proponuje Państwu książki techniczne z każdej branży oraz nowości wydawnicze z każdej dziedziny w dobrych cenach!!
Do każdej książki wystawiamy paragon,
a na życzenie
faktury VAT.
Podstawą reklamacji jest paragon lub faktura zakupu.


Płatności
Przyjmujemy wpłaty
tylko
przelewem na konto


Przesyłka
Realizujemy przesyłki w dniu zaksięgowania wpłaty na naszym koncie.
Wysyłamy za granicę.


Pozostałe aukcje
Kliknij aby zobaczyć nasze pozostałe aukcje

Dodaj do ulubionych
kliknij


Kontakt

Napisz do nas
email


Skype

Skype Me™!

Gadu-Gadu

 

Maszynoznawstwo gastronomiczne 


Zaremba Robert
Półtorak Andrzej
SGGW
120 s., 2007
ISBN[zasłonięte]978-8344-917-7
B-5 


SPIS TREŚCI

Wstęp ... 5
Ogólne zasady przeprowadzania ćwiczeń ... 7

Część I. WYBRANE ELEMENTY TECHNIKI ... 11
1. Podstawowe wiadomości z rysunku technicznego z elementami techniki ... 11
2. Przeniesienia napędu – układy kinematyczne ... 19
3. Ideowe opisy pracy maszyn i urządzeń ... 21

Część II. MASZYNY I URZĄDZENIA DO MECHANICZNEJ OBRÓBKI ŻYWNOŚCI ... 25
4. Maszyny do obierania ziemniaków i warzyw ... 25
5. Maszyny do rozdrabniania produktów spożywczych ... 34
6. Uniwersalna maszyna gastronomiczna ... 39
7. Ocena techniczna automatu formującego Rheon Cornucopia KN-100 ... 43
8. Ocena technologiczna procesu formowania wyrobów dwurodnych ... 49
9. Ocena techniczna działania wytłaczarki makaronu D-35-0689 ... 54

Część III. MASZYNY I URZĄDZENIA DO OBRÓBKI TERMICZNEJ ŻYWNOŚCI ... 57
10. Trzony kuchenne, płyty i płytki grzejne ... 57
11. Piece ... 63
12. Kotły warzelne ... 69
13. Steamer – urządzenie do gotowania w parze pod ciśnieniem ... 77
14. Urządzenia do smażenia w tłuszczu – patelnie i frytownice ... 81
15. Kuchnie mikrofalowe ... 89
16. Urządzenia chłodnicze ... 95
17. Maszyny do mycia naczyń ... 101

Literatura ... 109

Załącznik. Tabele wybranych symboli stosowanych w rysunku technicznym ... 112

Maszynoznawstwo gastronomiczne  SGGW
ZOBACZ NASZE INNE AUKCJE
Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja
Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja

© by Daro Web Service