Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

MASZYNKA DO ZMIĘKCZANIA MIĘSA-51 OSTRZY, HENDI

31-07-2012, 12:25
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 67.95 zł      Najwyzsza cena licytacji: 67.95 zł     
Użytkownik gastrotechwk
numer aukcji: 2454714313
Miejscowość Wrocław
Kupiono sztuk: 1    Licytowało: 1    Wyświetleń: 38   
Koniec: 28-07-2012 18:13:55
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


logo
O mnie Komentarze Nasze aukcje Zadaj pytanie





Siedziba firmy

 

 

ul. Słowińców 19


52-339 Wrocław

 


pn.-pt. w godz.


9.00 - 16.00

 



tel/fax. 71/[zasłonięte]333-71


kom.: 606 [zasłonięte] 498

 

[zasłonięte]@gastrotech.net.pl


 






 

Witamy na aukcji firmy Gastrotech

Od 1996 roku specjalizujemy się w kompleksowym wyposażaniu obiektów gastronomicznych, sklepów mięsnych, masarni, stołówek w placówkach szkolnych i przedszkolnych oraz innych podmiotów prowadzących produkcję żywności.

Oferujemy:
  • szeroki asortyment sprzętu gastronomicznego
  • meble technologiczne i okapy ze stali nierdzewnej
  • środki chemiczne do utrzymania czystości
  • płyny myjące do zmywarek gastronomicznych
  • środki myjące do myjni samochodowych
  • drobny sprzęt kuchenny

MASZYNKA DO ZMIĘKCZANIA MIĘSA-51 OSTRZY, WROCŁAW
 
[843451]  

Nowoczesna i najskuteczniejsza technologia uszlachetniania, rozmiękczania oraz polepszania jakości i smaku mięsa bez użycia chemikaliów. Maszynka łączy w sobie metodę głębokiego nacinania włókien mięsnych przy jednoczesnym, delikatnym jego rozbijaniu. Ostrza maszynki wykonane ze stali nierdzewnej wysuwają się przy uderzeniu w płat mięsa, nacinając je na całej grubości. Dzięki naszej maszynce czas marynowania skraca się do 1/4 czasu potrzebnego przy tradycyjnej obróbce mięsa. Czas gotowania, smażenia, grillowania zmiękczonego mięsa skraca się prawie o 50 %, a mięso o wiele mniej się kurczy. Dodatkowo, jeśli kawałek mięsa na początku posypiemy przyprawami, to dzięki ostrzom maszynki zostaną one wprowadzone w głąb mięsa, co sprawi, że stanie się ono soczyste i aromatyczne. Podczas pieczenia zaś dzięki nacięciom sos, którym polewamy mięso, będzie spływał głęboko do środka pieczeni.

wymiary : 150x40x105(h) mm
kolor : czerwony
ilość noży : 51

Cena brutto-faktura VAT