Urządzenie służy do siekania, ucierania, przerabiania na postać płyną i rozdrabniania mięsa Jest do wilk profesjonalny, przeznaczony do siekania chudego mięsa (bez kości i tłuszczu) stosowanego do wyrobu hamburgerów, pulpetów i kiełbas. Z powodzeniem można używać go w sklepach rzeźniczych, spożywczych ze stoiskiem mięsnym, hotelach, restauracjach oraz także w domu Urządzenie jest zasilane napięciem 220-230V Posiada certyfikat CE oraz Świadectwo spełnienia wymagań zdrowotnych wydane przez Sanepid
Specyfikacja techniczna: Model: 802022/TC22 Moc (KW): 1.1 Napięcie: 230 V Waga: 36 KG Wydajność(KG/GODZ.): 250 Wymiary całego urządzenia: 49 x 30.5 x 60.7 cm Certyfikat CE Bez tego certyfikatu użytkowanie maszyny jest niezgodne z prawem oraz nakładane są dotkliwe kary pieniężne !!! Opis urządzenia: *Korpus, lej i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej *Kołek dociskowy wykonany z tworzywa *Cicha praca,przekładnia zanurzona w oleju *Wysoka wydajność *Maszyny są wykonane z wysokojakościowego aluminium, a elementy tworzące części robocze (korpus, wałek napędowy i miski odbiorcze) są wykonane wyłącznie ze stali nierdzewnej
|