Witam, mam do sprzedania 2- letni, wielozadaniowy duży markowy automat do pieczenia chleba Severin + kilkanaście przepisów i porad.
OPIS PRODUKTU:
• solidny automat do pieczenia chleba niemieckiej firmy Severin
• wysoka jakość wykonania oferowana przez doświadczoną firmę • solidna termoizolująca obudowa • możliwość programownia wypieku z 13-godzinnym wyprzedzeniem
• 12 programów do pieczenia chleba normalnego, pełnoziarnistego, do przygotowania ciasta na bułki, ciastka, pizzę
• przeznaczony do wypieku chleba o wadze 750-900g
• automatyczne ugniatanie, rośnięcie i pieczenie chleba • wyjmowana, pokryta powłoką nieprzywierającą, forma z uchwytem • zdejmowana pokrywa górna z okienkiem podglądu
• elektronicznie sterowany
• łatwy w obsłudze panel sterujący
• czytelny wyświetlacz
przycisk wyboru programu
• osobny przycisk do ustawienia 3 stopni przybrązowienia • elektronicznie wyświetlane funkcje oraz procesy pieczenia
• sygnał dźwiękowy informujący o możliwości dosypywania dodatkowych składników
• miarka umożliwiająca odpowiednie dozowanie składników •
dołączone przepisy na udane wypieki
• możliwość stosowania mąki bezglutenowej i specjalnych mieszanek mąki przeznaczonych dla alergików
• duża moc 600W, zasilanie 230V/50Hz
ZESTAW ZAWIERA:
• zestaw akcesoriów
• instrukcja w języku polskim
Za pomocą czytelnego panela sterującego możemy wybrać odpowiedni program, ustalić odpowiadający nam poziom przypieczenia oraz, w razie potrzeby, ustawić opóźnione pieczenie. elektroniczne sterowanie urządzeniem pozwala na opóźnione uruchomienie żądanego programu, np: jeżeli chcemy aby program rozpoczął się o godzinie 20:00 a chleb miałby być gotowy na godzinę 7:30 dnia następnego, odpowiednio ustawiamy nastawę zegara. Wszystkie ważne informacje, a więc aktualny czas programu, numer i ustawienia regulatora przypieczenia aktualnie uruchomionego programu cały czas są pokazywane na panelu sterowania. Skrócony opis programów pieczenia 1 – standardowy, podstawowy program przeznaczony do wypiekania chleba z dużą ilością mąki pszennej 2 – chleb biały/francuski 3 – razowy 4 – herbatniki, ciastka służy do przygotowania pieczywa przy użyciu proszku do pieczenia zamiast drożdży 5 –ciasto drożdżowe, 6 - krótki program 750 g, 7 - program krótki 900 g. 8 - ciasto, 9 - dżem, marmolada, 10 - ciasto normalne (zamiast drożdży-proszek do pieczenia), 11 - kanapka (pieczywo kanapkowe o lekkiej strukturze i cienkiej skórce).