Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Mastering the Grill

20-01-2014, 19:43
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 117.53 zł     
Użytkownik marek77_2007
numer aukcji: 3817933149
Miejscowość Londyn
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 3   
Koniec: 20-01-2014 04:32:32

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

-architecture & design

-art

-arts & crafts

-biography & memories

-business , finance & law

-children & youth

-combat sports & self-defence 

-computing & internet

-crime , thrillers & mystery

-earth & space

-fiction

-fashion & style

-food & drink

-games 

-graphic novels

-health & beauty

-history &

archeology

-horror

-home & garden

-learning foreign languages

-lego

-medicine & psychology

-mind, body & spirit

-music

-personal development

-photography

-science

-science fiction , fantasy

-society, politics & philosophy

-sport

-tattoos & body

- technology

-transport

-travel &holiday guides-

-tv,cinema,theatre & drama

-veterinary

-other books

 

CALENDARS & OTHERS

MOLESKINE

kontakt

Telefon: 606[zasłonięte]623

+440[zasłonięte][zasłonięte]84304
lub

[zasłonięte]@hotmail.com

 

regulamin aukcji na stronie

„o mnie”

 

rachunek bankowy (ING)

691[zasłonięte]108310[zasłonięte]02317[zasłonięte]805

MOJE KOMENTARZE

INNE MOJE AUKCJE

DODAJ MNIE DO ULUBIONYCH

STRONA "O MNIE"

.

.

KOSZTY DOSTAWY

e-przesyłka

4,90zł

Przesyłka biznesowa (przedpłata) - 8zł

Przesyłka biznesowa (pobranie) - 12 zł

Kurier (przedpłata)-12,90zł 

Kurier (pobranie)-16,90zł

 

 

przesyłka biznesowa-

dostarczana w ciągu 1-2dni roboczych przez kuriera Poczty Polskiej lub listonosza

Koszt dostawy jest zawsze stały,bez względu na ilość książek w przesyłce.

 

Na życzenie wystawiamy fakturę Vat

 

 

 

Mastering the Grill


Mastering the Grill


    Autor: Andrew Schloss , David Joachim
    Wydawnictwo: Chronicle Books
    Data wydania: 1 Jun 2007
    Ilość stron: 416
    Wymiary książki: 2.6 x 23.5 x 27.9 cm
    Rodzaj okładki: Paperback
    ISBN-13: 978-[zasłonięte][zasłonięte]18496
978-[zasłonięte][zasłonięte]18496A
Finally, the ultimate in grilling books, one that rejects the common claim that grilling is an "inexact science" and carefully explains the underlying mechanics of every aspect of working a grill. From the intricacies of various types of grills, pit barbeques, and smokers to the properties of various meats, "Mastering the Grill" teaches not only what can happen on a grill, but why it happens, giving cooks both confidence and competance. It starts with in-depth information on the equipment. What are the types of grills? How do they work? This section also includes tips on cleaning, maintenance, and repair, plus grill storage and lists of the best tools and accessories, fuels, and fire-starters. "Mastering the Fire" takes you through the science of fire, whether you're burning wood or charcoal or using gas. You'll also get the nitty gritty of how heat is conducted on a grill, direct vs. indirect heat, rotis series, smoking, barbecuing, cooking in coals, wrapping, and cooking on a plank. Then it moves on to judging doneness for meat, produce, dough, and the principles of resting. "Mastering Your Ingredients" is organized by type of food, from meat, poultry, and seafood, to produce, grilled cheese, and grilled dough. You can also learn about seasoning, rubs, sauces, brines, marinades, and mops.
 

 

 

WSZYSTKIE SPRZEDAWANE PRZEDMIOTY SĄ NOWE,WYDANE W JĘZYKU ANGIELSKIM KAŻDORAZOWO WYSYŁANE PRZESYŁKĄ UBEZPIECZONĄ.

 

WYSYŁKA Z POLSKI MA MIEJSCE NAJCZĘCIEJ W CIĄGU 5-7 DNI ROBOCZYCH