Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

MASTERING THE CRAFT OF MAKING SAUSAGE Anderson

29-06-2015, 6:45
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 152.25 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405818356
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 29-06-2015 06:51:07

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>93981, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>68397, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>38094, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>38081, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08015, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>93981, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>68397, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>38094, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>38081, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08015

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Mastering the Craft of Making Sausage

MASTERING THE CRAFT OF MAKING SAUSAGE Anderson

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Warren R. Anderson
Language: English
Publisher: Burford Books,U.S.
Publication Date: 30 Jun 2010
Dimensions: 23 x 2.3 x 15.5 cm
Format: Paperback
Pages: 320
Condition: NEW
Product_ID: 15DADA1552

 

 

With complete step-by-step instructions and detailed recipes for 100 different kinds of sausage, this is the perfect how-to guide for beginning and veteran home sausage-makers alike.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 CURING & SMOKING: RIVER COTTAGE HANDBOOK NO.13

 HOME SAUSAGE MAKING Peery, Reavis

 THE COMPLETE IDIOT'S GUIDE TO SAUSAGE MAKING King

 THE SAUSAGE BOOK Paul Peacock

 HOME PRODUCTION OF QUALITY MEATS AND SAUSAGES

 SAUSAGE-MAKING COOKBOOK Jerry Predika