Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

MASTERING THE ART OF POULTRY, MEAT & GAME

29-06-2015, 3:39
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 129.15 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405682554
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 29-06-2015 03:46:12

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10055, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>18658, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>26638, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08437, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>29283, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10055, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>18658, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>26638, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08437, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>29283

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Mastering the Art of Poultry, Meat & Game (Complete Step By Step Guide)

MASTERING THE ART OF POULTRY, MEAT & GAME

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Anneka Manning
Language: English
Publisher: Murdoch Books
Publication Date: 13 Sep 2012
Dimensions: 27.4 x 22 x 3.8 cm
Format: Hardcover
Pages: 384
Condition: NEW
Product_ID: 174B66C869

 

 

Meat and poultry cookery involves far more than just a flash in the pan or sizzle on the barbecue, but many are daunted by the prospect of complicated techniques and specialist equipment. Mastering the Art of Poultry, Meat and Game will arm you with all the information needed to explore the 165 easy-to-follow and highly approachable recipes contained within these pages. Clear instructions, step-by-step photography, expert tips and comprehensive information, including how to identify different cuts of beef, how to segment a whole chicken, how to carve a leg of lamb and how to make flavoursome stock, will help build your cooking skills and confidence in the kitchen. From cooking the perfect steak to creating a traditional osso bucco or whipping up an Asian-inspired stir-fry, Mastering the Art of Poultry, Meat and Game will become a reliable and inspirational kitchen source.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 MARY BERRY COOKS THE PERFECT Mary Berry

 THE PIE BOOK Caroline Bretherton

 MASTERING THE ART OF BAKING Anneka Manning

 CURED Lindy Wildsmith

 THE TRIFLE BOWL AND OTHER TALES Lindsey Bareham

 ROUX BROTHERS ON PATISSERIE Roux