Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

MASTERING THE ART OF BAKING Anneka Manning

11-03-2015, 6:17
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 149.10 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5073899413
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 4   
Koniec: 11-03-2015 06:27:10

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>84707, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>44561, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36670, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>15390, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>26638, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>84707, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>44561, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36670, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>15390, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>26638

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Mastering The Art of Baking

MASTERING THE ART OF BAKING Anneka Manning

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Anneka Manning
Language: English
Publisher: Murdoch Books
Publication Date: 12 April 2012
Dimensions: 27.7 x 22.1 x 4.3 cm
Format: Hardcover
Pages: 392
Condition: NEW
Product_ID: 174B66C877

 

 

''Mastering The Art of Baking'' is the first volume in a major new ''Murdoch Books'' series. ''The Mastering The Art of'' ...series brings easy-to-follow advice and knowledge to the home kitchen in an accessible and engaging way. Packed with recipes that yield impressive results with little effort, these books are a must-have for anyone who wants to learn more about cooking. With detailed instructions, approachable recipes and step-by-step photographs, each book contains must-know basics within an up-front chapter for easy reference. There is information on how to choose and store ingredients; descriptions and uses of specific ingredients; information on equipment and utensils, as well as basic recipes and techniques. Each book features a comprehensive selection of classic recipes - from simple dishes, to those that require a little more time and skill. Each recipe will include cooking tips, suggestions for flavour combinations and other helpful information. With layers of information designed to nurture and extend cooking skill and knowledge, this series is designed to be a market leader for years to come.''Mastering The Art of Baking'' is for both beginners and those passionate about baking who want to extend their skills in this traditional culinary art. With instructive step-by-step techniques for everything from simple biscuits through to contemporary dishes such as strawberry macaron mousse cake, ''Mastering The Art of Baking'' will fast become your baking bible. Key points: a comprehensive selection of easy-to-follow, approachable recipes; all recipes and techniques will be accompanied by instructional step-by-step photography and clear, concise instructions; special panels and break-out boxes with useful cooking tips, ingredients and utensil information and practical conversion chats; all recipes triple-tested; and, an approachable glossary to help explain any unfamiliar cooking terms.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 BAKE (GOURMET BAKING)

 MASTERING THE ART OF POULTRY, MEAT & GAME

 WORLD'S BEST CAKES Roger Pizey

 KONDITOR & COOK: DESERVEDLY LEGENDARY BAKING

 PATISSERIE MAISON Richard Bertinet

 PATISSERIE Christophe Felder