Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Mastering of French Art Cooking Vol 1 & 2

19-01-2012, 19:05
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 179 zł     
Użytkownik Saintis
numer aukcji: 2006501971
Miejscowość LONDON, Wielka Brytania
Wyświetleń: 15   
Koniec: 17-01-2012 20:36:55

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2011
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

[zasłonięte]@gmail.com
[zasłonięte]73155
0044 [zasłonięte][zasłonięte]278524


Dostępny na stronie O MNIE


Wpłata na konto BZWBK
Szczegóły po wygranej aukcji


UK Royal Airmail
Firma kurierska PEGASUS




Mastering the Art of French Cooking Volumes 1 & 2 (Two Volume Slipcase) [Hardcover] - Julia Child


Review 

The most instructive book on fine French cooking written in the English language (Elizabeth David ) 
 
It will gladden the heart of all good cooks … an alchemist’s stone which enables any cook to turn base ingredients into gold (Caroline Conran Sunday Times )

 As close to a divine text as you can get (Matthew Fort Guardian ) 

Product Description 

'This isn't just any cookery book. This is Mastering the Art of French Cooking and it's a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child's books are a triumph, and also a trophy.' 

A A GILL, The Times This is the bestselling classic guide to French cooking with over 1000 clear authentic and delicious recipes for every key French dish from Boeuf Bourguignon to the perfect croissant. And now to celebrate its 50th anniversary Penguin have reset and redesigned the text and there is a special anniversary introduction from Julia Child. Published in time for Mother’s Day, this boxset with its two beautiful hardback volumes will become the essential ingredient for any cultivated kitchen

About the Author


Julia Child revolutionised cooking in the US and this was the cookbook that launched her career. A native of California and a Smith College graduate, Julia Child studied at Paris's famous Cordon Bleu, and worked under various distinguished French chefs. In 1951 she started her own cooking school in Paris, L'Ecole des Trois Gourmandes, with Simone Beck and Louisette Bertholle and the three women started compiling this cookbook. Mastering the Art of French Cooking was published in 1961 and was an instant hit. Julia Child consequently began appearing on the television series The French Chef, which aired for many years all over the United States, and many more books and TV series ensued.

Mastering of French Art Cooking Vol 1 & 2






  • Hardcover: 1300

  • Publisher: 3 March 2011

  • Language English

  • ISBN-10184[zasłonięte]3659

  • ISBN-13 978-[zasłonięte][zasłonięte]61436

  • Product Dimensions:
    24.2 x 16.4 x 9.2 cm



Przesyłka 14,99 zł !!!


Opinie malkontentów anielsko odradzam. Lekturę polecam - demonicznie.
Kupując u nas automatycznie udzielasz nam pełnomocnictwa: 
**Upoważniam sprzedającego do zawarcia w swoim imieniu umowy z Pocztą Polską w celu przesłania za jego pośrednictwem zakupionego towaru**. UWAGA:Działając w oparciu o to pełnomocnictwo przekazujemy jedynie pieniądze kupującego Poczcie Polskiej nie wykazując tego w księgach podatkowych po stronie przychodów, ani nie wrzucając ich w koszty za opłaty Poczty Polskiej