Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Mastering of French Art Cooking Vol1 - Julia Child

19-01-2012, 19:46
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 58 zł     
Użytkownik Saintis
numer aukcji: 2026661228
Miejscowość LONDON, Wielka Brytania
Wyświetleń: 37   
Koniec: 28-01-2012 17:17:29

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka z obwolutą
Rok wydania (xxxx): 2009
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

[zasłonięte]@gmail.com
[zasłonięte]73155
0044 [zasłonięte][zasłonięte]278524


Dostępny na stronie O MNIE


Wpłata na konto BZWBK
Szczegóły po wygranej aukcji


UK Royal Airmail
Firma kurierska PEGASUS




Mastering of French Art Cooking Vol1 - Julia Child


This isn’t just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it’s a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero who’d gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy. AA GILL, The Times

About the Author


Julia Child revolutionised cooking in the US and this was the cookbook that launched her career. A native of California and a Smith College graduate, Julia Child studied at Paris's famous Cordon Bleu, and worked under various distinguished French chefs. In 1951 she started her own cooking school in Paris, L'Ecole des Trois Gourmandes, with Simone Beck and Louisette Bertholle and the three women started compiling this cookbook. Mastering the Art of French Cooking was published in 1961 and was an instant hit. Julia Child consequently began appearing on the television series The French Chef, which aired for many years all over the United States, and many more books and TV series ensued.

Mastering of French Art Cooking Vol1 - Julia Child






  • Paperback: 688

  • Publisher: 26 Oct 2009

  • Language English

  • ISBN-10 014[zasłonięte]8417

  • ISBN-13 978-[zasłonięte][zasłonięte]10484

  • Product Dimensions:
    19.6 x 12.8 x 3.2 cm



Przesyłka tylko 8,99 zł !!!


Opinie malkontentów anielsko odradzam. Lekturę polecam - demonicznie.
Kupując u nas automatycznie udzielasz nam pełnomocnictwa:
**Upoważniam sprzedającego do zawarcia w swoim imieniu umowy z Pocztą Polską w celu przesłania za jego pośrednictwem zakupionego towaru**. UWAGA:Działając w oparciu o to pełnomocnictwo przekazujemy jedynie pieniądze kupującego Poczcie Polskiej nie wykazując tego w księgach podatkowych po stronie przychodów, ani nie wrzucając ich w koszty za opłaty Poczty Polskiej