Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

MASTER IT: HOW TO COOK TODAY Rory O'Connell

23-06-2014, 3:46
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 151.20 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4270213167
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 2   
Koniec: 23-06-2014 03:55:21

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>74472, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>72588, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>13408, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>70238, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>80897, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>74472, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>72588, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>13408, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>70238, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>80897

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Master it: How to cook today

MASTER IT: HOW TO COOK TODAY Rory O'Connell

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Rory O'Connell
Language: English
Publisher: Fourth Estate
Publication Date: 23 May 2013
Dimensions: 24.4 x 16 x 4.8 cm
Format: Hardcover
Pages: 560
Condition: NEW
Product_ID: AAA[zasłonięte]74472

 

 


The antidote to ‘just chuck it in’ cooking, Master It is a personal lesson from one of our finest cookery teachers.

Nowadays we seem to know a lot about food, but much less about actual cooking. In Master It, Rory O’Connell will teach you simple but essential skills to make you a truly good cook. At the heart of his approach are good ingredients, carefully prepared, and used in recipes that are tried, tested, carefully measured, and full of the essential tips and details that will make your dishes a success.

Each chapter will teach you a particular technique – preparing a soup, roasting meat, making biscuits – and include a collection of fresh, seasonal recipes to use it in, from wild garlic soup, to roast pork with fennel seeds, chilli and garlic, to caramel and almond thins.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 ONE: A COOK AND HER CUPBOARD Florence Knight

 ONE GOOD DISH David Tanis

 COOKED: A NATURAL HISTORY OF TRANSFORMATION Pollan

 THE ETHICUREAN COOKBOOK

 MANGE TOUT Bruno Loubet

 30 YEARS AT BALLYMALOE Darina Allen