Masa lodowa w proszku
ANGELO GE LATO
30 kg
Do produkcji lodów dla przemysłu i rzemiosła.
Opakowanie jednostkowe: 30 kg masy,
Producent gwarantuje jakość zdrowotną w systemie HACCP jak i dokument - POTWIERDZENIE JAKOŚCI do każdej partii z badaniami dla Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Kalkulacja produkcji lodów Angelo Ge lato
* Kalkulacja kosztów produkcji lodów włoskich o gramaturze 100g |
ANGELO GE LATO |
Skład | Jednostka miary | Ilość | Cena netto | Wartość netto |
proszek lodowy Angelo Ge lato | kg | 0.028 | 18.00 | 00.50 |
woda | litr | 00.0004 | 04.00 | 00.0016 |
wafel lodowy | szt | 1 | 00.05 | 00.05 |
energia | KWh | 0.0063 | 00.43 | 00.003 |
najem pracownika sezonowego | h | 00.02 | 06.00 | 00.12 |
* przybliżony koszt produkcji 1 sztuki loda 100gr Angelo Ge lato | 00.67 |
* Kalkulacja kosztów produkcji lodów włoskich o gramaturze 100g |
inne masy w płynie |
Skład | Jednostka miary | Ilość | Cena brutto | Wartość brutto |
Masa lodowa frigus | kg | 0.10 | 08.78 | 00.88 |
wafel lodowy | szt | 1 | 00.06 | 00.06 |
energia | KWh | 0.0063 | 00.52 | 00.004 |
najem pracownika sezonowego | h | 00.02 | 08.40 | 00.17 |
* przybliżony koszt produkcji 1 sztuki loda 100gr Inne | 1.11 |
* prezentowane przykłady stanowią jedynie poglądową kalkulacje kosztów produkcji lodów nie stanowią jednak w myśl ustawy wiążącej oferty handlowej.