książka
Wydawnictwo: Biosport
Oprawa: miękka
Ilość stron: 478
Magiera Leszek- specjalista masażu leczniczego, fizjoterapii i odnowy biologicznej, długoletni masażysta w Centrum Rehabilitacji Klinicznej w Krakowie- Witkowicach. Nauczyciel przedmiotu masaż leczniczy w Medyczym Studium Zawodowym nr 4 i w Policealnej Szkole Promocji Zdrowia Publicznego w Krakowie oraz w szkole masażu "BIO-RELAX", organizującej kursy masażu. Walaszek Robert- doktor nauk o kulturze fizycznej, specjalista rehabilitacji ruchowej I stopnia, pracownik naukowo-dydaktyczny Akademii Wychowania Fizycznego w Krakowie. Kierownik Zakładu Odnowy Biologicznej tejże akademii. Naukowo zajmuje się fizjoterapią w schorzeniach narządu ruchu, odnową biologiczną, terapią manualną i masażem leczniczym. Były wieloletni zawodnik sekcji siatkówki i krakowskich klubów sportowych "Hutnik" i "Wanda".
Żywienie w sporcie
Wysiłek sportowy pociąga za sobą wielkie wydatki energetyczne. Przy wyrównanym poziomie wyszkolenia zawodników w sporcie wysoko kwalifikowanym żywienie często staje się czynnikiem decydującym o zwycięstwie w rywalizacji sportowej. Dlatego tak ważne staje się odpowiednie komponowanie jadłospisów dla osób uprawiających poszczególne dyscypliny sportowe, trenujących, przygotowujących się do zawodów i biorących w nich udział, a także podróżujących po całym świecie zgodnie z terminarzem imprez sportowych. Odbiorcy: sportowcy, trenerzy, studenci AWF.
kupujesz wypełnij - formularz płacę
niezależnie od formy płatności
DANE DO PRZELEWU: P.P.H.U Najbar Mirosław ul.Batorego 24 43-100 Tychy ING BANK ŚLĄSKI 92 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3990023 [zasłonięte] 247368