Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Masło, pasta sezamowa Tahini do humusu, sosów 300g

12-04-2015, 16:34
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 15.90 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 15.90 zł     
Użytkownik www_deco-dom_com
numer aukcji: 5174346359
Miejscowość Zielona Góra
Kupiono sztuk: 4    Licytowało: 4    Wyświetleń: 50   
Koniec: 12-04-2015 15:53:23
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Doğal Marta Türksezer
ul.Klonowa 7
66-003 Droszków
(koło Zielonej Góry)

tel. 697 [zasłonięte] 863
Przelew bankowy na konto Alior Bank S.A.

43 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 506625

Do każdego zakupu wystawiamy paragon lub na życzenie fakturę VAT
Kurier Poczty Polskiej
List polecony ekonomiczny
List polecony priorytetowy
Za pobraniem
14,00 zł
9,50 zł
11,50 zł
16,00 zł
Odbiór osobisty po przedpłacie:
Zielona Góra
TURECKA PASTA TAHIN
MARKA BAKTAT
CENA 15,90 ZŁ

GWARANTUJEMY 100% JAKOŚCI

100% NATURALNY

ORYGINALNY TURECKI PRODUKT

Poczuj się jak w oriencie!

 

 

Tahin to zmielone ziarna sezamu w postaci gęstej pasty o smaku sezamowym. Doskonale nadaje się do smarowania pieczywa, krakersów, wafli. Można także mieszać z syropami owocowymi.

 

Űzűm Pekmezi to syrop winogronowy, bardzo gęsty, bez dodatku cukru.

Tahin mieszamy z Űzűm Pekmezi , powstanie pasta Tahin Pekmezi. Tahin Pekmezi ma podobną konsystencję jak nutella, smakuje podobnie jak chałwa. W Turcji podajemy do śniadania na chleb. Jest to doskonały przysmak naturalny, bez cukru, dostarcza dużą dawkę energii, świetny dla dzieci zamiast słodyczy.

 

www_deco-dom_com

 

Waga netto: 300 g
Termin przydatności: 06.2016 r
Skład: rozdrobione ziarna sezamu

Same Tahin używamy do hummusu, możemy zmieszać z odrobiną wody, sokiem z cytryny, czosnkiem, pieprzem i solą i mamy doskonały dip-sos do warzyw, do grillowanych warzyw, super na bakłażan. Pastę sezamową przed użyciem dobrze mieszamy.

 

Inna alternatywa to: Tahin mieszamy z Űzűm Pekmezi ok. 2 części Tahin, 1 część Űzűm Pekmezi. Powstały Tahin Pekmezi ma gęstą konsystencję, smakuje podobnie jak chałwa, jest łatwy do smarowania. Idealny do kanapek, naleśników, do ciasta np. drożdżowego. Często podaję jako deser po posiłku. W okresie zimowym podajemy dzieciom i osobom starszym jako zastrzyk energii. Doskonały zamiast nutelli, bez cukru, 100% naturalny i zdrowy. Palce lizać!


 

Smacznego!

Zobacz inne moje aukcje (www_deco-dom_com):
© UltraPanel