Mus z 4 orzechów 250g RAPUNZEL Bio
Naturalna mieszanka wyłącznie z ekologicznych orzechów. Mus bogaty jest w wapń, magnez, żelazo, witaminy E, B2. Nie zawiera sztucznych konserwantów, emulgatorów i barwników. W temperaturze pokojowej nabiera delikatnej kremowej konsystencji, która doskonale komponuje się ze świeżym pieczywem. Może być stosowany zamiast tradycyjnego masła czy margaryny. Polecamy również do sosów, dressingów, sałatek, wypieków, deserów, musli czy jogurtu. PRODUKT WEGAŃSKI. ROZWARSTWIENIE MUSU JEST ZJAWISKIEM NATURALNYM.
Skład: orzechy arachidowe, migdały, orzechy laskowe, orzechy nerkowca.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli
Kraj pochodzenia: Niemcy
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna - 619 kcal (2558 kJ) białko - 23 g węglowodany - 5,5 g tłuszcz - 56 g wapń - 278 mg żelazo - 3,6 mg magnez - 271 mg witamina E - 23 mg witamina B2 - 0,42 mg
Dodatkowe zdjęcia produktu: