Pasta Amlou
Pasta Arganowa
Pasta Amlou znana również jako Pasta Arganowa, używana jest do smarowania chleba i grzanek, jak również jako sos do przystawek i przekąsek. Zrobiona jest z mielonych migdałów i Organicznego Oleju Arganowego.
Pasta Amlou Alassala zdobyła złoty medal na prestiżowych tagach Great Taste Awards w Londynie.
Skład: Migdały, Organiczny Olej Arganowy.
Pojemność: 113 g
Alassala Ltd wzięła swoją nazwę z Arabskiego słowa Alassala, które znaczy autentyczność i oryginalność. Specjalizujemy się w imporcie i exporcie spożywczego Organicznego Oleju Arganowego, Pasty Amlou, jak również Organicznego Oleju Arganowego do włosów i skory z południowo-zachodniego Maroka. Nasze produkty powstają przy użyciu naturalnych i autentycznych metod produkcji, bez żadnych chemicznych dodatków. Używamy tylko 100% wyciskanego na zimno Marokańskiego Organicznego Oleju Arganowego, produkowanego przez etnicznych mieszkańców. Nasze produkty były opisywane i chwalone w kilku magazynach na Wyspach Brytyjskich: Speciality Food Magazine, Vogue,Instyle, Glamour.
Nasze produkty sprzedawane są w renomowanych sieciach takich jak: Selfridges, Nutri Centre, Waitrose. W związku z wysoką jakością naszych produktów, zostaliśmy nagrodzeni Złotym Medalem na targach Great Taste Awards w Londynie
Nasze zaangażowanie i ciągłość w dostarczaniu tylko najwyższej jakości produktów na rynek Europejski, pozwoliło nam zostać członkiem Guild of Fine Food and Drink Forum. Nasze produkty posiadają certyfikat Ecocert (Rady Europejskiej, która kontroluje rolnictwo organiczne), jak również certyfikat z UK Certification and Inspection Body for Organic Farmers & Growers (Angielski urząd inspekcyjny dla rolników i hodowców organicznych)
Więcej informacji
www.alassala.co.uk
|