KSIĘGARNIA ARTYSTYCZNA BOOKOFF | UL.OGRODOWA 7 | 00-893 WARSZAWA | TEL. (22)[zasłonięte]253 62 | KOM. 503 [zasłonięte] 126
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mario de Biasi: Reading
Dane książki | ISBN | 978-[zasłonięte][zasłonięte]15844 | Oprawa | Oprawa miękka | Ilość stron | 88 | Wydawnictwo | Charta | Język | Angielski |
Cena: 39.00 PLN (wystawiamy faktury vat)
W celu obejrzenia naszej pełnej oferty książkowej zapraszamy do naszych księgarni w Warszawie:
Księgarnia Bookoff przy ul. Ogrodowej 7 specjalizuje się w książkach i albumach fotograficznych.
Tel. (22)[zasłonięte]253 62 lub 503 [zasłonięte] 126
Księgarnia czynna jest w godzinach:
Pon-Pt, godz. 11-19
Sob, godz. 12-16
Księgarnia Muzeum Bookoff przy ul. Pańskiej 3 w Muzeum Sztuki Nowoczesnej. Specjalizuje się w dziedzinach którym poświęcona jest działalność Muzeum, czyli sztuce, projektowaniu graficznemu, architekturze oraz urbanistyce.
Tel. 512 [zasłonięte] 208
Książka dostępna w Księgarni Bookoff przy ul. Ogrodowej 7.
|
|
|
|
|
Mario De Biasi, born in 1923, became the undisputed leader of the photo
journalism movement during his long association with Epoca. With his
camera lens De Biasi has carefully and poetically captured people
reading in every sort of situation around the world. And here we have a
kind of short circuit: leafing through the pages of a book of
photography, whose subject is reading. Reading means culture, pause,
amusement, information, study, escape, subtle pleasure; it means being
able to forget about time. Can you learn to read by watching people
reading? Perhaps you can, but you cannot be cured of reading. It is a
chronic and perhaps infectious disease. De Biasi concludes his reading
project with seventy black and white pictures, the fruit of forty years
of travels and encounters. It is a universal story told by cultured
people reading, from Saudi Arabia to the United States. A social
panorama that leaves space for reflection, reflection on reading as an
inescapable and vital act, a liason that unites and brings together
peoples and traditions as only knowledge is able to do.
|
|
|
|