Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Mario Batali The Babbo Cookbook

04-02-2015, 2:29
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 206.99 zł     
Użytkownik linguashop_pl
numer aukcji: 4963374412
Miejscowość Gryfino
Zostało sztuk: 4    Wyświetleń: 3   
Koniec: 04-02-2015 02:37:08

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Mario Batali The Babbo Cookbook 206.99 zł

  • Typ Okładki: Twarda oprawa
  • Wydawnictwo: Crown Publications
  • Autor: Mario Batali
  • Język książki: Angielski
  • Rozmiar: 25.7 x 21.1 x 2.8 cm
  • Ilość stron: 336
  • Data premiery: 2[zasłonięte]002-08

Opis:
Some of the most inspired (and acclaimed) Italian food in the country is served at Babbo Ristorante e Enoteca, Mario Batali's flagship restaurant in the heart of New York City's Greenwich Village. Diners in this converted town house have come to expect innovative flavors and artful presentations that make the most of seasonal, local, and artisanal ingredients--all with a sensibility that is distinctly Italian. Now home cooks can re-create these showstopping dishes, just as they are served at the restaurant, to win raves of their own. The Babbo Cookbook is Mario's biggest yet, filled with 150 recipes that have redefined contemporary Italian cooking. Here for the first time he shares such signature dishes as Mint Love Letters with Spicy Lamb Sausage and Beef Cheek Ravioli, all showcasing his unparalleled ability to reinterpret the Italian culinary tradition in a completely original way. Recipes for dozens of Babbo's renowned antipasti, many based on fresh seasonal produce, are followed by an alluring collection of pastas; fish, fowl, and meat entrees; and a selection of Babbo's irresistible dessert offerings. From Grilled Pork Chops with Peaches and Balsamic Vinegar to Spicy Lamb Tartare with Mint Crostini and a Quail Egg and Wild Striped Bass with Charred Leeks and Squid Vinaigrette, The Babbo Cookbook is filled with vibrant, complex flavors that belie their straightforward preparations. Even classic recipes like Bollito Misto and Pappardelle Bolognese come alive again in bright new renditions that delight the palate. Also included are notes on the unique touches that make a meal at Babbo such a singular dining experience, from suggestions on wine service to recipes for "predesserts" that smooth the transition from savory to sweet--all representing the distinctive brand of Italian hospitality that has become the Batali trademark. The Babbo Cookbook is that rarity in the world of restaurant cookbooks: a collection of accessible, appetizing recipes that brings the spirit of a remarkable restaurant into the home kitchen without losing an iota of tantalizing flavor in the translation.

Do każdego produktu dołączamy paragon, na życzenie faktura VAT.
Pozycja dostępna w magazynie zewnętrznym

Termin wysylki

od 8 do 14 dni roboczych

 

Zdjęcie poglądowe, okładki mogą się różnić.


060[zasłonięte]7758

Paczkomaty 9,99zł

Poczta paczka 17,99zł

Kurier 17,99zł

BZ WBK

18 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4920001 [zasłonięte] 008853

 


791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434

Eldimar - Łukasz Martyniak

Ul. Iwaszkiewicza 4/2

74-101 Gryfino

PON - PTK 10:00 16:00

SOBOTA Wolne


[zasłonięte]24859
CHWILOWO BRAK
Zakupując książki na aukcji akceptujesz regulamin - całość dostępny na stronie O MNIE

 

Zobacz nasze pozostałe aukcje:

KomentarzePanelealle

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

panele ebay