Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

MANUAL OF A TRADITIONAL BACON CURER Maynard Davies

29-06-2015, 16:30
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 183.75 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5407002765
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 29-06-2015 15:56:27

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>39067, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10079, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>81675, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>61220, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>06057, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>39067, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10079, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>81675, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>61220, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>06057

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Manual of a Traditional Bacon Curer

MANUAL OF A TRADITIONAL BACON CURER Maynard Davies

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Maynard Davies
Language: English
Publisher: Merlin Unwin Books
Publication Date: 11 Sep 2009
Dimensions: 18.9 x 2.5 x 24.6 cm
Format: Hardcover
Pages: 224
Condition: NEW
Product_ID: 19A61BB083

 

 

''Maynard Davies, the last of the traditional bacon apprentice-boys, and now retired master-curer, shares here with the reader his lifetime's knowledge of the art of smoking and curing.In this practical manual Maynard explains, step-by-step, how he did it all in his day - from choosing the best raw ingredients, to building one's own smokehouse, to the secrets of making the best sausage.After working in the profession for 60 years, Maynard wants to pass on his expertise to the next generation, in the hope that enthusiasts will get as much satisfaction from producing their own hams, bacons, sausages and countless other products, made with pride from the best ingredients, as he has always done. ''

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 CURING & SMOKING: RIVER COTTAGE HANDBOOK NO.13

 CHARCUTERIE AND FRENCH PORK COOKERY Jane Grigson

 MAYNARD: SECRETS OF A BACON CURER Maynard Davies

 HOME SMOKING AND CURING Keith Erlandson

 SALUMI: THE CRAFT OF ITALIAN DRY CURING Ruhlman

 CHARCUTERIE: CRAFT OF SALTING, SMOKING, AND CURING