Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Manerberger TECHNOLOGIA MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH

25-06-2015, 11:55
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 60 zł     
Użytkownik pomant2
numer aukcji: 5393519325
Miejscowość Szczecin
Wyświetleń: 6   
Koniec: 25-06-2015 11:53:51

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Waga (z opakowaniem): 0.50 [kg]
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 1955
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Pn-Pt : 10:00 - 18:00
Sobota : 10:00 - 14:00
Tel: 914[zasłonięte]249
[zasłonięte]@gmail.com
Kontakt
Kontakt telefoniczny
kom. 695 [zasłonięte] 597
tel: 914 [zasłonięte] 249
email: [zasłonięte]@gmail.com

Godziny otwarcia:
Pon-Pt : 10.00 - 18.00
Sobota : 10:00 - 14:00
Wysyłka
Przesyłka realizowana jest każdego dnia (poniedziałek - piątek).
Wszystkie przesyłki wysyłane są za pośrednictwem Poczty Polskiej i zgodnie z jej cennikiem. Na specjalne życzenie istnieje możliwość ubezpieczenia przesyłki.
Nie odpowiadamy za opóźnienia przesyłek powstałe z winy Poczty Polskiej. Książki pakowane są solidnie w koperty bąbelkowe lub w przypadku kompletów - w pudełka kartonowe.

Masz szczególne życzenia - napisz.

Uwaga! przesyłka za pobraniem możliwa dopiero od 10 komentarzy
Płatności
Przelew
Numer rachunku
16 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0170002 [zasłonięte] 044317
Antykwariat Pomorski
ul. Małopolska 7
70-514 Szczecin

Odbiór osobisty
Płatności można dokonać osobiście przy odbiorze. Po odbiór książki zapraszamy do siedziby antykwariatu.

Pobranie
Opcja ta dostępna jest wyłącznie dla osób budzących zaufanie tj. z odpowiednimi komentarzami.

Regulamin
Po wygraniu aukcji w ciągu 7dni roboczych oczekujemy na przelew lub informacje o wyborze innej formy płatności. Po tym okresie wysyłamy przypomnienie.
Nie kończę aukcji przed czasem ani nie odwołuje ofert!
Cena jaka nas satysfakcjonuje za daną książkę, to taka jaka zostanie wylicytowana podczas aukcji. Zamieszczone zdjęcie przedstawia sprzedawaną książkę, jest to realny skan bez żadnych zabiegów retuszowych.

Stan książek:
Stan książek opisujemy jak najlepiej. Z reguły ocena jest nieco zaniżona w celu uniknięcia nieporozumień. Jeśli są ewidentne uszkodzenia np. brak kartki, popisane strony itp. - to wszystko opisane jest szczegółowo.
Przedmiotem dzisiejszej aukcji jest:


Manerberger TECHNOLOGIA MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH


Tytuł książki: A.A. Manerberger, K. J. Mirkin - TECHNOLOGIA MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH       

Wydanie i wydawnictwo: Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, Warszawa 1955 r., wydanie I       

Stan książki: dobry -, twarda oprawa, okładka przy pierwszej stronie oderwana w 3/4 do książki (1/4 trzyma się na siatce), okładka od środka i pierwsza strona popisane ołówkiem, pożółkłe kartki, tylna okładka przełamana po skosie. Wszystkie kartki na swoim miejscu.    





Zobacz niektóre z naszych aukcji:

KomentarzePanelealle

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

galerie przedmiotow na allegro