Takie to SMAKI posiadamy i się nimi SMAKUJEMY :
- MALINOWE DOŚWIADCZENIE
- ZIELONE WINOGRONO
- PYSZNA POMARAŃCZA
- CZERWONY GREJPFRUT
- SMOCZY OWOC
- SUBTELNA RÓŻA
- WSPANIAŁY MELON
- TRUSKAWKOWY KREM
- SMACZNA MANDARYNKA
- GUAWA & GUARANA
- WYBORNE MANGO
- SOCZYSTY ARBUZ
- ZMROŻONY BANAN
- LUKSUSOWA BRZOSKWINIA
- SŁODKA WIŚNIA
- ZIELONE JABŁKO
- AROMATYCZNE CAPPUCCINO
- DWA JABŁKA
- NIEBIESKA BRYZA ( JAGODA )
- ENERGY DRINK
- WŚCIEKŁY PIES
- KARAIBSKI SEN
- CUKIERKOWY ICE
- KOKOSOWY POCAŁUNEK
- DOJRZAŁA WHISKY
- PASJONUJĄCA MARAKUJA
- BARBARA NA PLAŻY
- BĄBELKOWA COLA
- ŚWIEŻA MIĘTA
- HARDCOROWA MIĘTA
- MISTRZ LASU
- ODLOTOWA MARYŚKA
- CAIPPIRINHA
- EXTRA CYTRYNA
- CYTRYNOWE ORZEŹWIENIA
- LIKIER CYTRYNOWY
- ŚWIĄTECZNY PRZYSMAK
Melasa nie zawiera barwników chemicznych.
Do mieszania melasy 100ml należy wykorzystać 20g suchego tytoniu Elements. Z mieszanki wychodzi około 150g w zależności od ilości wyciśniętej wody z tytoniu. Bazując na tym, że do cybucha wkłada się 5-7g mieszanki, która wystarczy na ok. 20 paleń.
Melasa Elements w połączeniu z tytoniem daje nam niesamowity smak, który możemy modyfikować według uznania.
To rozwiązanie zapewnia nam wspaniały intensywny smak oraz korzystną cenę (tytoń + melasa = ok. 150g za jedyne 35 zł).
Sposób wymieszania tytoniu i melasy:
1. Namoczyć tytoń w ciepłej wodzie i pozostawić na 1 minutę (najlepiej użyć do tego małej miseczki).
2. Dokładnie wycisnąć wodę z tytoniu (początkowo wycisnąć ręcznie, następnie położyć tytoń na papierowe ręczniki i wyciskać do uzyskania pożądanego efektu).
3. Wymieszać tytoń z melasą smakową Elements (umieścić tytoń w pojemniku z melasą i kilka razy przemieszać, a następnie zamknąć i odczekać).
W celu otrzymania łagodniejszego tytoniu należy powtórzyć krok 1. i 2. Sposób mieszania jest prosty i nie wymaga dużo czasu. Trzy proste kroki, dzięki którym poczujesz prawdziwy smak wybranej melasy. Mimo, iż mieszankę można palić już 2 godziny po wymieszaniu prawdą jest, że im dłużej tytoń nasiąka melasą tym lepiej smakuje. Można również skorzystać od razu z 3. kroku, lecz wtedy mieszanka powinna leżeć około 7 dni.
Melasę można również smakować przez połączenie z kamieniami SHIAZO. Na jedną porcję potrzeba ok. 20g kamieni oraz 5 ml melasy smakowej Elements.
Sposób wymieszania kamieni Shiazo i melasy:
W cybuchu umieścić ok. 20g kamieni SHIAZO, a następnie zalać ok. 5 ml melasy smakowej Elements i odczekać chwilkę aż kamienie nasiąkną melasą. Dobrze nasiąknięte kamienie wystarczają nawet na 45 min palenia.