Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Makrobiotyka w polskiej kuchni -S.Olko

19-01-2012, 22:06
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 25 zł     
Użytkownik madom_pl
numer aukcji: 2000605350
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 8   
Koniec: 14-01-2012 21:18:07

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Rok wydania (xxxx): 2011
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


na wszelkie pytania odpowiadamy
 mailowo
Wpłaty można dokonywać na konto :


AliorBank.gif

 Nr konta:
85 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 590339

Koszt wysyłki podany jest w opisie każdej aukcji.

Podana cena za przesyłkę dotyczy zakupu 1 książki,jeśli kupujesz więcej niż 1 książkę  ZAPYTAJ O KOSZT PRZESYŁKI


Wysyłka Pocztą Polską zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na koncie.
12pocztalogoia6.jpg
Osoby bez pełnej aktywacji konta proszone są o potwierdzenie zakupu.

Wszelkie informacje niezbędne do zakończenia transakcji dostaną Państwo w automatycznej wiadomości z allegro po wygranej aukcji.

Szczegółowy regulamin znajduje się na stronie "O mnie".
Udział w naszych aukcjach oznacza jego akceptację.

Na wpłatę czekamy 7 dni-termin ten może ulec wydłużeniu po wcześniejszym uzgodnieniu

 

 

 

Makrobiotyka w polskiej kuchni czyli powrót do dawnego naturalnego sposobu odżywiania

 

Makrobiotyka to naturalny sposób odżywiania, a szerzej to również sposób życia zgodny z naturą. Książka przeznaczona jest dla tych, którzy dotychczas z makrobiotyką się nie zetknęli i chcą się dowiedzieć, czym jest naturalny, czyli makrobiotyczny sposób odżywiania. Autorka przeszczepiła na grunt polski stare orientalne zasady kuchni makrobiotycznej, opierając przepisy kulinarne wyłącznie na polskich produktach spożywczych. Wykazuje, że kuchnia makrobiotyczna jest nie tylko zdrowsza, ale i tańsza od tradycyjnej. Znajdziemy tu przepisy na potrawy, które mogą zastąpić mięso, dowiemy się, jak sporządzać sosy bez tłuszczu, smaczne i słodkie ciasta bez cukru oraz rozmaite dania z rodzimych warzyw na sposób japoński. Autorka jest doktorem nauk medycznych, absolwentką warszawskiej Akademii Medycznej. Z makrobiotyką zetknęła się przed 10 laty i do dzisiaj stosuje z powodzeniem ten system żywienia w swojej rodzinie. Na podstawie własnych doświadczeń przekonała się o możliwości zapobiegania i leczenia niektórych schorzeń metodami naturalnymi, czyli dietą makrobiotyczną. Dobroczynne następstwa odżywiania makrobiotycznego stały się inspiracją do napisania tej książki.

 


 

Autor/autorzy:
  • S.Olko

 

 wydawnictwo:

Książka i Wiedza

 

Oprawa: Miękka
Format: 14.5x20.5cm
Ilość stron: 216
Wydanie: 5
Rok wydania: 2011

 

 




 

 

 

Makrobiotyka w polskiej kuchni  -S.Olko